sayang kaw !


yeah yeah .kami gadoh lagi .hmm .semalam we all pergi sungai tekala wiff my sis and her fwenz .ramai jugak laa .akk ak sampai sane pukol 9 macam tu .tapi ak sampai sane dengan hamzah pukol 3 .xdapat mandi pulak tu .ngee .saket haty .but salah ak jugak .hamzah dah suruh tido rumah dy sebab pagi nanti boleh cepat sampai dekat tekala tu .tapi ak degil nak mampos .ak xnak .then hamzah tching .haha .kesiankesian .pagi tu dalam pukol 11 hamzah call .dy tanye nak ak nak pergi x ?ak cakap lah nak .dy cakap siap nanti dy datang amek ak dekat damansara.hee :D .kejapp jeh kaw merajok kan sygs .pukol 12 ak dah siap .then ak call2 hamzah xangkat .meseg pown xbalas .haty dah maken panas menunggu ney .hampeh betol lah munyits ney .mane dy g pown xtaw lah .ak sampai nak tertido balek dah tunggu dy sampai .ak meseg dengan nada yang agak marah .last2 bile dy sampai depan rumah ,muke ketat macam spender .belom sempat ak mengeluarkan kate2 dy dah cakap dulu " tao x jem .degil sangat .semalam org suruh tido rumah xnak .huh ! " lebeh kurang macam tu lah dy marah .haha .sikit pown ak xtakot bile kaw marah muncet .kelaka ad lah .dah laa datang nek moto 125 .habes lentik punye .haha .selalu kalau nek moto mesti rapat punye kan .angin nak lalu pown x boleh .tapi semalam ak duduk habes jaoh punye dari dy .kononkonon nak protes lah sebab dy marah ak .tapi x lame .maken lame maken kedepan dan kedepan .last2 ak pelok kaw jugakkan syg .xleh tahan woo .haha .mule2 kaw macam x kesah jeh .ak pown usik2 pinggang dy .usik perot dy .cubit2 .bile dy bawak moto maken laju maken kuat ak pelok .bia dy x bernafas .haa .lepas tu slow jeh kaw bawak .best laa tu kene pelok .oooppsss .ternakal pulak .tibe2 jeh kaw ajak ak bersembang kan .kalau ak yang tching conform lame and susah kaw nak pujuk .tapi kalau kaw ?kejap jeh .senang ak nak pujuk .hehe .love u lah muncett **

weeekkksss !

nak cite pasal ape hary ney ea .haa .jum cite bout " SHE's " .who she is ?biarlah rahsia .ak cume nak bagi tahu yang die sangat x boleh bla .macam lah ak heran sangat dengan dy .macam batak j****n jeh .hello .fyi ,ak dah ad teman lelaki okea (saje nak gune ayat skema ) .so ,ak x heran dengan bf kaw yang agak ehemehem tuh .sumpah weh ak x heran .lagi pown dy tu maybe bekas ak jugak .oppsss .bekas keh ?x laa .laenlaen .haha .ak juz nak bagi tahu x payah laa kaw rase kaw tu hebat sangat sebab kalau ak nak ,dah lame ak boleh dapat tapi sebab ak x nak lah ak x heran .wahaa .i'm very cruel rite .yess .tu lah watak ak sebagai snow queen yang jahat .tapi bukan tu diolog snow queen .tu dialog ak sendiri yang ak nak sampai kan dekat " PEREMPUAN " !mendalam bukan .hayati dengan lebeh lanjut .ianya tiada kene mengena antara yang hidup dan yang mati .ewahh ;)

WHAT !

what ?ak mentor ?wth !haa .macam tu laa reaction ak bile dapat tahu yang ak akan jadi mentor untuk budak2 junior kat kolej ak .haha .sumpah funny kan .ak langsung x percaye sampai ak pergi jumpe pihak kolej tanye kenape name ak boleh naek untuk jadi mentor .bukan mentor tunjuk ajar ku sifu taw .ney program mentor menti tu .alaa .kat sekolah dulu selalu ad kan .tapi dulu cikgu jadi mentor .ak jadi menti .but now ,ak jadi mentor untuk 8 ke 9 orang budak junior bawah ak .hadoii .nak cakap kat depan pown dah macam orang sakit pakinson .ney kan pulak nak handle budak2 yang ak x kenal .kalau dorang tu sume umo atas2 ak macam mane ?layak ke ak jadi mentor sedangkan kawan2 ak yang laen tengok name ak ad dorang pusing balek tengok sampai 3x nak sure kan name wan ainor nabila tu betol ke name ak .haa .dorang pown macam x percaye .ap tah lagi ak ney .nak tahu nape dorang x percaye .yelah ,ak ney dah banyak kali kene tegor pasal pakaian ak yang ketat2 .aha .then selau jugak ponteng kelas .masok kelas lambat .but assgment ak x pernah x hantar .haa .tu bagos nye ak .ewah .bile ak pergi jumpe pihak kolej  dy cakap ,dy cakap dy bukan pilih secare rambang .but dy tengok dari segi pointer !dari segi komitmen dalam kelas !dari segi ap nta lagi .ak x rase tu sume betol sebab ak bukan lah hebat sangat .ad pointer yang lagi tinggi dari ak .tapi dorang x dapat and ad jugak pointer yang tinggi dapat .ak ney kategori yang sedang2 .haih .tapi bile pikir2 balek x salah ak cube kan .ney laa peluang ak untuk berani kan diri .sampai bile ak nak malumalu .nak segansegan .x kemane malu dalam pelajaran kan .so ,ak mesti cube .yess .ak kene cube .so now ,ak perlu tido sebab dah pagi .jap lagi nak bangon siap pergi kolej .chowww !

jeng-jeng ^^

semalam ak meseg wif ani .who's ani ?haha .ani is anen sister .anen ?ouh .he's full name is aznen bin akuan .my ex boyfie .ngee .ani ajak ak join her pergi tengok anen kat KLIA sebab ani cakap anen dah tamat tempoh belajar .wah .ak pown terase macam nak pergi laa kan .ani cakap suprise sikit kalau ak ad .haha .macam kelaka kan .ak memang nak pergi but keadaan x mengizinkan .nak buat macam mane .pagi tadi ak ad perjumpaan group lah pulak .kalau x pergi ap pulak kate kawan2 kelas .ak dah laa x suke ad masalah dengan kawan2 ak .hmm .tapi rugi lah x dapat tengok anen kan .eeerr .ani punye lah pujuk ak soh ekot dy pergi sane .ak cakap laa yang ak takot anen x boleh kawad kalau tengok ak da kat situ .yelah ,after break-off we ols langsung tade meet .sampai lah sekarang .rindu kot .teringin nak jumpe dy .but !!! ouh .maybe one day .who knows rite .harap2 lah .aha .then ak tanye dak2 roomate ak .perlu ke ak meseg anen untuk ucap congrates sebab dy dah tamat latihan sebagai polis ?dorang cakap text jeh laa as fwenz .x salah kan .tapi ak rase salah sebab dy dah ad gf .yeah .i noe tat .xkan nak kacau kan .but ak x kacau relation dy pown .hmm .last2 ,at the morning i decide to text him .i'm juz text like this " salam .heyy anen .congrates yaa " .time tu ak punye malu x payah cakap laa .dah lame x text dy .hee :) .time ak tengah syok2 cari baju kat PDI curve tadi tibe2 fon ak bunyi .ak tengok num anen naek .yess .num dy masih segar diingatan ku .ewahh .mane x nye .num ak dengan num anen lebeh kurang same .num yang we ols pakai skarang we ols beli same2 time coup dulu .haha .ak engat dy dah tukar but ,dy x tukar pown .same like me .x tukar pown .ad jodoh kot .haha .mmy nakal kadang2 taw .tibe2 teringat kate2 hamzah kat ak siang tadi bile dy tao yang ak nak pergi curve dengan kawan2 ak .bile ak cakap mane ad nakal sebab ak tahu nakal same dy jeh .then hamzah cakap ,yea .mmy haty2 taw .ddy takot mmy kene kebas .haha .mongoxx punye ddy .sumpah dy macam dapat rase .insting dy sangat kuat .ouh .suda terlajak jaoh bukan .back to da story .anen reply meseg ak .yahoo .melonjak kegembiraan .sekurang-kurangnya ak x lah anta meseg kat tunggul kan .ad respon .haha .tibe2 dy cakap tengs 4 what ?aik dy ney .tanye lagi kan .adoii .ak reply laa cngrates sebab dah tamat belajar kan .dy reply lagi .haha .ad lagi 2 bulan laa .tadi tu tamat kawad .atoiii .malu ak .ngee .ney sume si "kane akaike"(ani) punye pasal .siap laa beliau tu kalau ak jumpe .aha .buat malu jeh .tapi apy jugak sebab ak tahu anen x marah kat lagi .yang dah lepas tu bia laa kan .barang yang lepas jgn dikenang .haha .IMY ;)

:: aishiteru ::


haha .bile kami mule menggile .x kesah tempat awam keh ap .janji kiteowg hapy .haha .kesian ddy .me berat ke sayang ?x kan .me ringan jeh kan .sebab tu ddy boleh angkat me macam tu .act ney bukan kali pertame dy angkat ak macam tu .dah banyak kali .lagi2 time ak malas nak jalan .xpown time kaki ak saket sebab pakai heels .hehe .kadang2 naek tangge pown dy boleh angkat ak .yess .my daddy hebat bukan .kaw ad ?ad ?aha .


haha .kalau lah ak drakula ,ak dah isap darah kaw munyits .bia darah kaw mengalir dalam darah ak .kalau kaw saket ,ak saket jugak .kaw suke ,ak suke jugak .ap yang kaw rase ak boleh rase jugak .haa .konon2 macam romeo and juliet laa .haha .macam ngoxngox jeh ak kan .tapi betol laa kate orang .kalau kite setie ,pasangan kite pown akan setie tapi kalau kite curang ,LU PIKIR LAH SENDIRI (untuk diri sendiri ) .love u .love u .love u .


orang kate kalau kita cinta or sayang kat seseorang tu x payah luah dengan kate2 .tapi kite kene buktikan rite .yess .dy dah banyak buktikan yang dy betol2 sayang and cinte ak .salah satunye adelah ,dy sanggup datang bagi duet belanje kat ak time hujan2 pulak tu .then ,dy sanggup susah asalkan ak senang .x payah laa ak bagi tao ap bende yang dy susah .tapi ak ?selalu nak senang .xnak susah sikit pown .kesian kat dy kan .ak selalu cakap yang ak sayang and cinte dy .tapi dy jarang cakap macam tu kat ak .dy cume akan cakap yang ,bia ddy susah .asalkan mmy x susah .haa .sebab tu lah ak x suke susah2 sbb dy dah biase kan ak dengan hidup yang senang .haha .so ,kepade bf2 yang nak kawan dengan ak jangan selalu susahkan ak k sebab ak x suke susah2 .ap ?x hingin ?ak lagi lagi lagi lagi lagi lagi lagi lah x "HINGIN TAW" !nak tahu sebab ap ?becoz i have my superb munyits already .no need to find another boyz .i love him and only him can make me happy ;)

:: transfomers ::


awww .love you bumblebee .ahad hari tu ,ak keluar pergi jalan2 kat ts .shopping .then kawan anak lokman boleh pulak ajak tengok wayang citer transfomers 3D .mule2 macam xnak sebab x rancang pown nak pergi tengok wayang .last2 kene ekot jugak sebab kawan dy dah beli kan tiket .aha .dah lah kene duduk barisan depan sekali .saket kepale kot kene dongak dari awal sampai habes .ak rase orang yang duduk sebelah ak mesti stress sebab ak tegak .sandar .tunduk .dongak .aha .macam2 aksi ak buat .sumpah x best bile dapat duduk kat depan .saket leher .tapi ap kan daye .dah orang belanje .masok jeh laa kan .ngee ;D


this is optimus .yaww .love you jugak .kalau kaw manusia lah kan ,mesti kaw hensem kan kan kan .hee .i'm fall in love with them !cite transfomers sumpah best .x menyesal pown pergi tengok .even ak pergi tengok pakai duet sendiri pown tetap x menyesal .ehe .bumblebee and optimus superb .mmuuahahah ;)

<".">


raawwwrrr .miss you ouh butakk .nak dekat 1 week kite x jumpe kan .ahad ney kaw dah masok IKBN balek .kesiankesian .kaw cakap kat sane macam penjare ea .sabar laa sayang .x lame jeh lagi .nanti habes laa .lepas abes belajar and lepas kaw keje ,mak kaw cakap bia kite tunang dulu kan .haih .cepatcepat lah kaw abes blaja then dapat kerje yang bagos2 then teros datang meminang ak .xpayah tunang2 lah .leceh .lambat .gelojoh x ak .haha .alahaii .kalau kite tunang pown ,macam lah bapak ak bagi .my dad said ,x payah tunang2 .nikahh teros .tunang ney banyak cabaran dy .i think he's rite lol !hmm .okay macam ney ,tunang pagi .nikah malam .sanding esok .macam orang selalu buat .xpayah tunang lame2 .aha .ak memang gatal kalau wujudnye lelaki ini bersame ak .haha .tapi dengan orang laen ooppss soryy .x ad haty !haty ak dah kene curi wiff him .nak haty ak ,pergi menghadap beliau ney .ad brann !try it .tu pown kalau dapat **

crazier !

holla hell !entry blog ak di pagi yang mulia ini ,ak ingin menyusun 20 jari ak ney termasok jari2 kaki dengan perkataan maaf sekiranye ap yang hendak disampaikan ini ,menyinggung perasaan anda "-"

ad boyz minx couple dengan ak walaupown dye tahu ak sudah berpunye .walaupown dye tahu bende tu xkan pernah terjadi and walaupown dye tahu yang ak x kan pernah terime dy walaupown untuk jadi bf ak yang kedue .even dye sanggup tapi ak x sanggup .ak x sanggup elang " MY MUNYITS " lagi .NO .because of him ,i must change my num .damn !ak xnak ad pape prob dengan hamzah nanti .better ak hilang num dari hilang hamzah kan .act ,tat boyz sudah ad gf .but he's very disgusting !nak jugak  dekat ak .rimaslah .punye banyak lah gurl dalam dunie ney ,kenape awek orang ney jugak yang kaw nak .1 perkataan yang x kan ak lupe time dy meseg ak .ehemehem . " muke jeh cantek .tapi ad 1 yang x cantek .x tao nak paham perasaan orang " .kelaka kan .haha .but's tat the fact !dy cakap macam tu .macam mane ak nak paham perasaan dy kalau ak xpernah ad persaan pown kat dy ." WEIRD " .salah ak jugak pergi bagi num kat dy buat ap .arrgghh .menyesalmenyesal .ak engat boleh jadi kawan2 tapi hmm .nasi dah pown jadi bubur dan basi .tunggu mase nak kene buang jeh .same lah macam ak .kalau hamzah tao hal ney memang jadi bubur lah ak .haih .really hope ,he's not disturbing me again after this .pleaseee ","

like hell !

bersih ouh bersih .kenape dengan anda ?kenape mesti wujudkan perkare macam tuh .negare kite dah cukup aman rite .y must nak timbulkan darurat .y ?y ?y ?ak cube nak faham kan tapi ak still x paham kenape mesti buat benda tu semua .negara kita dah lame merdeka .nak buat ap ad kan rusuhan ?x cukup ke dengan ap yang ade .x payah laa nak bersih bersih ney .menyusahkan tahu x ?hadoii .act ,ak baru jeh dengar pasal bende ney .x silap ak ,kawan ak cakap yang bersih ney nak hilangkam rasuah laa kot .tapi kenape baru sekarang kan .hmm .biase laa .kat rumah ak ney ,tv memang ad .cume ak malas jeh nak pergi bukak tengok berite .agaknye kan ,kalau kawan ak x bagi tahu ,sumpah sampai skang ak x tahu .surat khabar ?eerrr .memang x laa ak nak beli .ak memang x pernah beli pown surat khabar tu .haha .terokkan .tapi tu lah hakikatnya .ak hanya duduk dalam dunie ak and kawan2 jeh bile duduk kat damnsara ney .nak kate study memang x .melepak jeh keje ak .sampai bende yang jadi pown ak x tahu .ish3 .kesiankesian .one more thing ,pasal bersih ney jugaklah ak x dapat keluar KL esok sebab hamzah cakap jalan banyak tutup .x boleh nak jalan2 .menyusahkan bukan .hadoiii .tu yang buat ak marah sangat ney **

toinkkk !


yea saye budak yang bername wan ainor nabila bt wan kamarudin .kenape ?nak gado kee ?xnak laa .saye bukan gangster pon .saye takot gado2 ney .saye xde kabel yang besar macam awak .haa .ap ?saye dressup macam nak pergi luar negare ?haih .derr kenape seboksebok .suka haty ak lah nak pakai ap pon .ak nak dressup macam pergi luar negare ke ,dressup macam nak pergi dalam negeri ke ,xpown ak dressup macam nak pergi masjid sekalipon kaw susah ap macekk oii .jemm aa dengan korang ney .ak pakai barang kaw ke ?pakai duet kaw ke ?xkan .so ?kecoh gyle lah .adoii .masalah negare sungguh lah .korang jangan seboksebok sebab ak bangge dengan diri ak .ewahh .ak ad konsep kendiri yang positif kan kan kan.haa .korang ad .kalau ad dah diam .okea ak sangat melalut .i want stop here .duuusshhh !


haa .act ,ak teringin gyle nak pergi korea .tapi belum tercapai lagi .tapi walaupon x dapat pergi korea dapat pergi genting pown jadi lah .haa .tape2 .honeymoon nanti ak make sure akan pergi .awww .sangat suke berangan .haha .choww !

party !



ap pown x boleh .tu lah perkataan yang always ak denga time ak pergi genting dengan cousin ,kakak and kawan ak .we ols pergi sane sebab nak celebrate befday bos cousin ak .walaupown kiteowg x kenal bos dy ,tapi kiteowg tetap menyemak nak ekot .haha .ak engat nak sambut befday party tu sume ad kek .ad hadiah laa kan .tapi tu sume xde .arak dan perempuan jeh yang ad .haih .dowang buat " PARTY LIAR " malam tu doe .naseb baek kakak ak and cousin ak ad .tapi we ols buat hal sendiri jeh .x join pown .juz tengok dorang menari jeh .peerrggghh .gurl2 dorang joget kan ,memang superb .depan blakang lelaki menari .yang tengah2 tu gurl .eeerrr .ak sekadar memerhati .dowang memang kaki club kot .tapi ap2 pown happy jugak lepak dengan dorang sume .ak x pernah kenal pown dengan kawan2 cousin ak .aha .kebetulan pulak ,supervisor cousin ak tu minat dekat my second sis .hmm .tu pasal lah kene ekot g genting .kalau tahu dowang macam tu conform ak x ekot .lagi2 kalau hamzah tao !huwaa .menjande gua bhaiii !but ,x salah kawan kan .janji ak x terjebak dengan bende2 tu semue .juz tengok and masok tidor .tapi b4 tidor ak dengan akk ak bejoget dulu dalam bilik .haha .nak joget dengan dorang x boleh .bahayebahaye .so ,kiteowg juz menari dalam bilik je laa .xde sape pown boleh nampak .ngeee :D


dari kiri my bff .then yaya and her bff ira .then me and my sis .kami ber3 yang duduk dalam bilik x join gurl2 di atas tu menari x engat dunie .aha .ad satu jeh pict we all same2 sebab kiteowg bukan kenal 2 gurl tu .x rapat pown .sumpah gewdixx .eerr .senyum terpakse jeh tu .haha !