:: aishiteru ::


haha .bile kami mule menggile .x kesah tempat awam keh ap .janji kiteowg hapy .haha .kesian ddy .me berat ke sayang ?x kan .me ringan jeh kan .sebab tu ddy boleh angkat me macam tu .act ney bukan kali pertame dy angkat ak macam tu .dah banyak kali .lagi2 time ak malas nak jalan .xpown time kaki ak saket sebab pakai heels .hehe .kadang2 naek tangge pown dy boleh angkat ak .yess .my daddy hebat bukan .kaw ad ?ad ?aha .


haha .kalau lah ak drakula ,ak dah isap darah kaw munyits .bia darah kaw mengalir dalam darah ak .kalau kaw saket ,ak saket jugak .kaw suke ,ak suke jugak .ap yang kaw rase ak boleh rase jugak .haa .konon2 macam romeo and juliet laa .haha .macam ngoxngox jeh ak kan .tapi betol laa kate orang .kalau kite setie ,pasangan kite pown akan setie tapi kalau kite curang ,LU PIKIR LAH SENDIRI (untuk diri sendiri ) .love u .love u .love u .


orang kate kalau kita cinta or sayang kat seseorang tu x payah luah dengan kate2 .tapi kite kene buktikan rite .yess .dy dah banyak buktikan yang dy betol2 sayang and cinte ak .salah satunye adelah ,dy sanggup datang bagi duet belanje kat ak time hujan2 pulak tu .then ,dy sanggup susah asalkan ak senang .x payah laa ak bagi tao ap bende yang dy susah .tapi ak ?selalu nak senang .xnak susah sikit pown .kesian kat dy kan .ak selalu cakap yang ak sayang and cinte dy .tapi dy jarang cakap macam tu kat ak .dy cume akan cakap yang ,bia ddy susah .asalkan mmy x susah .haa .sebab tu lah ak x suke susah2 sbb dy dah biase kan ak dengan hidup yang senang .haha .so ,kepade bf2 yang nak kawan dengan ak jangan selalu susahkan ak k sebab ak x suke susah2 .ap ?x hingin ?ak lagi lagi lagi lagi lagi lagi lagi lah x "HINGIN TAW" !nak tahu sebab ap ?becoz i have my superb munyits already .no need to find another boyz .i love him and only him can make me happy ;)

Tiada ulasan:

Catat Ulasan