crazier !

holla hell !entry blog ak di pagi yang mulia ini ,ak ingin menyusun 20 jari ak ney termasok jari2 kaki dengan perkataan maaf sekiranye ap yang hendak disampaikan ini ,menyinggung perasaan anda "-"

ad boyz minx couple dengan ak walaupown dye tahu ak sudah berpunye .walaupown dye tahu bende tu xkan pernah terjadi and walaupown dye tahu yang ak x kan pernah terime dy walaupown untuk jadi bf ak yang kedue .even dye sanggup tapi ak x sanggup .ak x sanggup elang " MY MUNYITS " lagi .NO .because of him ,i must change my num .damn !ak xnak ad pape prob dengan hamzah nanti .better ak hilang num dari hilang hamzah kan .act ,tat boyz sudah ad gf .but he's very disgusting !nak jugak  dekat ak .rimaslah .punye banyak lah gurl dalam dunie ney ,kenape awek orang ney jugak yang kaw nak .1 perkataan yang x kan ak lupe time dy meseg ak .ehemehem . " muke jeh cantek .tapi ad 1 yang x cantek .x tao nak paham perasaan orang " .kelaka kan .haha .but's tat the fact !dy cakap macam tu .macam mane ak nak paham perasaan dy kalau ak xpernah ad persaan pown kat dy ." WEIRD " .salah ak jugak pergi bagi num kat dy buat ap .arrgghh .menyesalmenyesal .ak engat boleh jadi kawan2 tapi hmm .nasi dah pown jadi bubur dan basi .tunggu mase nak kene buang jeh .same lah macam ak .kalau hamzah tao hal ney memang jadi bubur lah ak .haih .really hope ,he's not disturbing me again after this .pleaseee ","

Tiada ulasan:

Catat Ulasan