jeng-jeng ^^

semalam ak meseg wif ani .who's ani ?haha .ani is anen sister .anen ?ouh .he's full name is aznen bin akuan .my ex boyfie .ngee .ani ajak ak join her pergi tengok anen kat KLIA sebab ani cakap anen dah tamat tempoh belajar .wah .ak pown terase macam nak pergi laa kan .ani cakap suprise sikit kalau ak ad .haha .macam kelaka kan .ak memang nak pergi but keadaan x mengizinkan .nak buat macam mane .pagi tadi ak ad perjumpaan group lah pulak .kalau x pergi ap pulak kate kawan2 kelas .ak dah laa x suke ad masalah dengan kawan2 ak .hmm .tapi rugi lah x dapat tengok anen kan .eeerr .ani punye lah pujuk ak soh ekot dy pergi sane .ak cakap laa yang ak takot anen x boleh kawad kalau tengok ak da kat situ .yelah ,after break-off we ols langsung tade meet .sampai lah sekarang .rindu kot .teringin nak jumpe dy .but !!! ouh .maybe one day .who knows rite .harap2 lah .aha .then ak tanye dak2 roomate ak .perlu ke ak meseg anen untuk ucap congrates sebab dy dah tamat latihan sebagai polis ?dorang cakap text jeh laa as fwenz .x salah kan .tapi ak rase salah sebab dy dah ad gf .yeah .i noe tat .xkan nak kacau kan .but ak x kacau relation dy pown .hmm .last2 ,at the morning i decide to text him .i'm juz text like this " salam .heyy anen .congrates yaa " .time tu ak punye malu x payah cakap laa .dah lame x text dy .hee :) .time ak tengah syok2 cari baju kat PDI curve tadi tibe2 fon ak bunyi .ak tengok num anen naek .yess .num dy masih segar diingatan ku .ewahh .mane x nye .num ak dengan num anen lebeh kurang same .num yang we ols pakai skarang we ols beli same2 time coup dulu .haha .ak engat dy dah tukar but ,dy x tukar pown .same like me .x tukar pown .ad jodoh kot .haha .mmy nakal kadang2 taw .tibe2 teringat kate2 hamzah kat ak siang tadi bile dy tao yang ak nak pergi curve dengan kawan2 ak .bile ak cakap mane ad nakal sebab ak tahu nakal same dy jeh .then hamzah cakap ,yea .mmy haty2 taw .ddy takot mmy kene kebas .haha .mongoxx punye ddy .sumpah dy macam dapat rase .insting dy sangat kuat .ouh .suda terlajak jaoh bukan .back to da story .anen reply meseg ak .yahoo .melonjak kegembiraan .sekurang-kurangnya ak x lah anta meseg kat tunggul kan .ad respon .haha .tibe2 dy cakap tengs 4 what ?aik dy ney .tanye lagi kan .adoii .ak reply laa cngrates sebab dah tamat belajar kan .dy reply lagi .haha .ad lagi 2 bulan laa .tadi tu tamat kawad .atoiii .malu ak .ngee .ney sume si "kane akaike"(ani) punye pasal .siap laa beliau tu kalau ak jumpe .aha .buat malu jeh .tapi apy jugak sebab ak tahu anen x marah kat lagi .yang dah lepas tu bia laa kan .barang yang lepas jgn dikenang .haha .IMY ;)

Tiada ulasan:

Catat Ulasan