like hell !

bersih ouh bersih .kenape dengan anda ?kenape mesti wujudkan perkare macam tuh .negare kite dah cukup aman rite .y must nak timbulkan darurat .y ?y ?y ?ak cube nak faham kan tapi ak still x paham kenape mesti buat benda tu semua .negara kita dah lame merdeka .nak buat ap ad kan rusuhan ?x cukup ke dengan ap yang ade .x payah laa nak bersih bersih ney .menyusahkan tahu x ?hadoii .act ,ak baru jeh dengar pasal bende ney .x silap ak ,kawan ak cakap yang bersih ney nak hilangkam rasuah laa kot .tapi kenape baru sekarang kan .hmm .biase laa .kat rumah ak ney ,tv memang ad .cume ak malas jeh nak pergi bukak tengok berite .agaknye kan ,kalau kawan ak x bagi tahu ,sumpah sampai skang ak x tahu .surat khabar ?eerrr .memang x laa ak nak beli .ak memang x pernah beli pown surat khabar tu .haha .terokkan .tapi tu lah hakikatnya .ak hanya duduk dalam dunie ak and kawan2 jeh bile duduk kat damnsara ney .nak kate study memang x .melepak jeh keje ak .sampai bende yang jadi pown ak x tahu .ish3 .kesiankesian .one more thing ,pasal bersih ney jugaklah ak x dapat keluar KL esok sebab hamzah cakap jalan banyak tutup .x boleh nak jalan2 .menyusahkan bukan .hadoiii .tu yang buat ak marah sangat ney **

Tiada ulasan:

Catat Ulasan