weeekkksss !

nak cite pasal ape hary ney ea .haa .jum cite bout " SHE's " .who she is ?biarlah rahsia .ak cume nak bagi tahu yang die sangat x boleh bla .macam lah ak heran sangat dengan dy .macam batak j****n jeh .hello .fyi ,ak dah ad teman lelaki okea (saje nak gune ayat skema ) .so ,ak x heran dengan bf kaw yang agak ehemehem tuh .sumpah weh ak x heran .lagi pown dy tu maybe bekas ak jugak .oppsss .bekas keh ?x laa .laenlaen .haha .ak juz nak bagi tahu x payah laa kaw rase kaw tu hebat sangat sebab kalau ak nak ,dah lame ak boleh dapat tapi sebab ak x nak lah ak x heran .wahaa .i'm very cruel rite .yess .tu lah watak ak sebagai snow queen yang jahat .tapi bukan tu diolog snow queen .tu dialog ak sendiri yang ak nak sampai kan dekat " PEREMPUAN " !mendalam bukan .hayati dengan lebeh lanjut .ianya tiada kene mengena antara yang hidup dan yang mati .ewahh ;)

Tiada ulasan:

Catat Ulasan