party !



ap pown x boleh .tu lah perkataan yang always ak denga time ak pergi genting dengan cousin ,kakak and kawan ak .we ols pergi sane sebab nak celebrate befday bos cousin ak .walaupown kiteowg x kenal bos dy ,tapi kiteowg tetap menyemak nak ekot .haha .ak engat nak sambut befday party tu sume ad kek .ad hadiah laa kan .tapi tu sume xde .arak dan perempuan jeh yang ad .haih .dowang buat " PARTY LIAR " malam tu doe .naseb baek kakak ak and cousin ak ad .tapi we ols buat hal sendiri jeh .x join pown .juz tengok dorang menari jeh .peerrggghh .gurl2 dorang joget kan ,memang superb .depan blakang lelaki menari .yang tengah2 tu gurl .eeerrr .ak sekadar memerhati .dowang memang kaki club kot .tapi ap2 pown happy jugak lepak dengan dorang sume .ak x pernah kenal pown dengan kawan2 cousin ak .aha .kebetulan pulak ,supervisor cousin ak tu minat dekat my second sis .hmm .tu pasal lah kene ekot g genting .kalau tahu dowang macam tu conform ak x ekot .lagi2 kalau hamzah tao !huwaa .menjande gua bhaiii !but ,x salah kawan kan .janji ak x terjebak dengan bende2 tu semue .juz tengok and masok tidor .tapi b4 tidor ak dengan akk ak bejoget dulu dalam bilik .haha .nak joget dengan dorang x boleh .bahayebahaye .so ,kiteowg juz menari dalam bilik je laa .xde sape pown boleh nampak .ngeee :D


dari kiri my bff .then yaya and her bff ira .then me and my sis .kami ber3 yang duduk dalam bilik x join gurl2 di atas tu menari x engat dunie .aha .ad satu jeh pict we all same2 sebab kiteowg bukan kenal 2 gurl tu .x rapat pown .sumpah gewdixx .eerr .senyum terpakse jeh tu .haha !

Tiada ulasan:

Catat Ulasan