miss him a loads *


wohooOO .x sabar doe nak tunggu hari jumaat ney .my lovely munyits nak datang rumah amek ak then nak bawak ak pergi tido rumah dy sebab dy cakap sabtu nak shopping .tapi ap kene mengene sgopping dengan kene tido rumah dy ? hamzah cakap ak kene tido rumah dy sebab rumah dy dekat dengan KL berbanding dengan rumah ak .memang laa .rumah ak dekat dengan airport ad laa .hee .nak dekat sbulan we all x meet .sumpah rindu kaw tahap babun nerake sayang .kaw pown mesti rindu ak kan munyits .elah .hary2 nak wc dengan ak .sampai naek penat ak nak layan kaw .aha .hary2 kaw cakap kaw rindu .xpernah miss walaupown untuk 1 hary .hary2 ak dengar " Mmy,ddy rindu laa " alahai .hary2 jugak laa ak kene cakap kat dy , " ddy sabar laa syg ,nanti kite jumpe k " .kalau sehary due xpe taw .ney hary2 .adoii .kesian pulak ak tengok kaw muncet .kaw nak datang sepang ney ,bukan ak x bg .tapi ak xnak susahkan kaw .walaupown ak taw kaw x kesah bende tu .hmm .rumah ak ney jao laa sayang .kesian pulak nanti kaw kene buke kat jalan .xmo xmo .start jumaat ney kaw dah cuti .so kalau kaw nak datang sini x balek2 pown xpe .dok umah ak and kaw boleh menghadap muke ak yang comel lagi cute ney hary2.haha .perasan ?suke haty lah woii !ak punye blog kan .hmm .ouh god ,I CAN'T WAIT ANYMORE **

Tiada ulasan:

Catat Ulasan