:: my group ::


group 8A.G2 superb .ney laa muke2 bakal taecher x lame lagi .hmm .mane ak ea ?cer cari .haha .tat time tengah tunggu kawan2 yang laen datang sebab we all 1 group nak pergi berbuke puase kat lua same2 .walaupown ak x puase tapi ak join jugak sebab ak memang suke pergi event2 macam ney .x kire lah siape pown yang ajak .hee .


walaupown mereke2 ney tengah berpuase tapi still boleh fun2 .best laa korang .tapi kalau 1 kelas dapat pergi mesti lagi seronok kan .act ,ramai lagi yang xde time ney .sume tengah syok g jalan2 .yang sempat amek gambar juz ney jeh laa .yang laen ad kat teacher zuridiana .naek cuti nanti baru dapat gambar ramai2 .


yess .si pemeriah setiap acare .tat girl yang berdiri sambil pegang file tu sumpah best .dy kelaka .gilegile .memang best laa .ad ke patot nak amek kedatangan pulak tat time .engat ney rombongan kanak-kanak tadika ke kene check kedatangan bagai .haha .xde keje kan .act ,file yang dy pegang tu nota je kot .tapi saje buatbuat macam rombongan budak2 sekolah .haa .ad2 jeh laa kaw ney NURUL HUDA RAZALI aka PJ ;)


yeah .ak di apit oleh kedua2 manusia yang bername " YAN " .yang pakai baju puteh tu nur shila and yang pakai baju biru tu zuridiana .hmm .macam mane dorang boleh dapat name yan tu ?berfikir sejenak ?? hmm .pape jeh laa .haa .yang pakai baju biru tu lah yang arrange kan tempat berbuke we ols malam tu .dy urus kan sumenye .bagos kan .kalau korang tengok muke dy ,mesti ad iras2 artis kan .cer tengok betol2 .ad laa .artis af tu .lufya x silap ak .tu pown kalau korang kenal laa .if x kenal sudah .shut up !ap2 thanks to teacher zuri sebab urus kan makan malam kite sume ;)


dari kiri jaja ,kak erin and kin .hmm .mereke ney bff tu haa .si tangan yang buat peace tu .bff teacher zuridiana .hehe .act ,dorang bff ak jugak .dorang best .lagi2 macekk yang kat tengah tu .dy dah married tapi sumpah otak gile2 .kadang2 ak macam nak tahu cam mane life dy dengan husband dy .mesti husband dy happy kan dapat kak erin tu .kelas ak akan sunyi kalau dorang2 ney xde .bukan lah sunyi ap tapi kalau ad dorang kelas ak tu meriah sikit .best .lecture sampai peneng nak ajar budak2 kelas ak .terlalu meriah sangat .haha .ak harap sangat hubungan we all yang macam dah 1 keluarge ney akan kekal macam ney sampai bile2 without fighting2 .aminn :)







Tiada ulasan:

Catat Ulasan