my lovely hallen **


macam titanic kan .haha .menggile jeh laa keje we ols ney kan .tat time kat alamanda putrajaya .ney sume keje my crazier sis laa yang suruh .ngee :D .tats y ak suke couple dengan umur yang sebaye dengan ak .bukan x matured tapi ak suke yang gilegile .kalau matured sangat dalam relation pown x best jugakkan .nanti due2 stress .


sayang2 nampak muke mmy x .haha .kalau x nampak maknenye me hntu laa tu .ney laa keje we all .membuang mase bersame2 .kalau kaw ad dengan ak kan munyits ,elang sume problem yang melande .rase seronok bile denga kaw .tapikan kenape setiap kali ak ad dengan kaw jeh mase tu cepat jeh berlalu .kenapekenape ?memang mase tu jelez dengan kite kan ddy .ohoho :)


sayang .ap kaw buat ney .bangon laa .bangon laa .nanti orang tengok malu taw .hoho .ap perasaan korang if orang yang korang sayang melutut macam tu kat depan korang .ap korang rase ea ?bangge ?xlaa .ak x rase macam tu pown .gembira ?x jugak .terharu ?ad laa sikit .hoho .nak tahu x ap ak rase ,ak rase dihargai .xpernah lagi mane2 sbf ak buat macam tu dekat ak .your the first one ddy .thanks a lot :)


setelah penat berdrama .we all berfikir sejenak :

mmy :bile kite nak married ney sayang .
ddy :24 tahun laa mmy .
mmy :ddy nak anak berape ?
ddy :ddy nak anak kembar .hoho .(xmenjawab soalan langsong)
mmy :aiyoo .mati laa me nak bagi anak kmbar kat ddy .
ddy :tape sayang .usaha tangge kejayaan .haha .


The End ~

Tiada ulasan:

Catat Ulasan