ouh coverage !

wehweh .i have a good news .nak tahu ap x ?umm .taman ak dah ad coverage laa .sukesuke .if macam ney x payah pindah pown xpe .okay .mesti korang pelek kan kenape ak cakap taman ak baru ad coverage .act ,rumah yang ak duduk sekarang memang jaoh dari orang .nak masok ke taman ak jaoh dy 3km kedalam .jaoh bukan .hmm .mule2 pindah kan ,sumpah ak x boleh terime rumah macam ney .agak kecik berbanding rumah ak kat kajang dulu .jaoh dari orang .x macam rumah dulu banyak kawan and bf .jarang keluar rumah berbanding dengan dulu yang 24 hours x melekat kat rumah ,langsung xde line berbanding dulu yang always ad line fon .hmm .betol2 x boleh terime .taman ak ney ,taman baru .orang2 yang stay kat sini semue bekerje dekat airport klia and lcct .memang bosan laa cite dy .ak ney dah laa berjiwe mude .mane nak duduk rumah macam macekk2 ney .eerrr .tapi ney dulu laa .mulemule pindah .maken hari maken lame and maken lame ,ak dapat terime kenyatan da yang memang ak terpakse duduk rumah yang jaoh dari orang ney .ad hikmah sume tu kan .bapak ak pilih rumah kat sini bukan sebab ap .tapi sebab anak2 dy yang nakal2 ney laa bapak ak buat keputusan untuk pindah jaoh dari orang supaye we ols x keluar .hmm .ap boleh buat .


lebeh kurang macam ney laa jalan nak masok kat taman ak .3km kedalam dengan kiri kanan kelape sawit .hmm .seram kan .yeah .mule2 jeh .lame2 okea dah .tapi kalau malam2 memang takot .hehe .kelape sawit kiri kanan weh .sape x takot .pandai mydad pilih tempat kan .we ols memang jarang kelua rumah .hee ;D


haa .ney laa name taman ak .bandar seri ehsan .okay .name dy memang bandar tapi sebenarnye dy kampung .ak terpakse redha tinggal kat sini sebab ak dah xde tempat tinggal laen .macam mane lah boleh wujud taman ney pown ak x tahu laa .hmm .


okea .ap kene mengene dengan pict ney ?haa .ad ak kot dalam pict tu .tat time taman ak buat sukaneka .ak xtahu macam mane ak boleh ad dalam pict ney sebab pict2 kat atas tu sume ak cari kat google .then boleh pulak ak ternampak pict ney kat google .OMG !maluu laa .tengah maen baleng belon pulak tu .haha .walaupown x suke tapi mydad suruh jugak ak bercampor dengan orang-orang dalam taman ak tu .TERPAKSE sumenye demi my dad :)


haa .ney yang good news ney .dulu time mulemule pindah ,nak cari 1 bar line pown bapak laa susah .kalau ad call kene berlari naek atas atau berlari keluar untuk jawab call orang .nak meseg pown macam tu .kene letak fon kat 1 tempat jeh .teralih skit memang harapan nak dapat line .sangat terok .dah laa ak ney kaki meseg punye orang .tinggal pulak kat tempat yang tade line memang ak protes laa tat time .harihari ajak bapak ak pindah rumah .sampai bapak ak dah naek semak dengan perangai ak .hmm .ap boleh buat .but now ,ak bareng laa kat mane2 pown sudah ad line taw .penoh lagi .xpayah macam dulu .nak tunggu meseg orang kene duduk satu tempat .xleh bareng xleh buat pape .kalau bareng ,bile meseg masok kene bangon balek .memang penat .bareng bangon bareng bangon .hampir gylee ak dibuatnye .skang ak syukur sebab taman ak ney dah semakin dikenali and maken maju lah kot .hee .harap2 kekal jeh laa cam ney ;)



Tiada ulasan:

Catat Ulasan