:: ramadhan ::


ohaiyooo my blog .lame dah ak x berkarang dan cerite bende2 yang mengarut dalam edop ak .now ,ak sudah bercuti .banyak laa mase untuk ak mengarut dekat dalam blog ney .hoho .nak story mory bout what ea ?let me think first .eemmmm .haaa .i got the idea .pe kate ak cite bout puase ak tahun ney .hmm .ak rase puase ak tahun ney teramat lah bermakne sebab ak x jumpe pown bf2 ak like before .tak macam tahun yang lepas2 .kalau jumpe ofcoz pegang tangan .kiss .hug and whtaeva .kalau x touch2 tu bukan couple namenye kan .haha .kalau dah touch2 tu paham2 jeh laa .even pegang tangan pown better x payah puase .am i rite .tapi siape lah ak nak kate macam tu kan .ak cakap juz untuk diri sendiri .and ak rase tis year ak cube untuk elakkan bende tu dari berlaku .aha .bukan nak tunjuk baek tapi sedang mencube untuk pergi kearah itu .well ,semue orang akan alami perubahan bukan .buat silap tu sudah pasti kite as a human akan lakukan .tapi ,silap yang macam mane kite lakukan tu yang berbeze2 .same ad kite sedar atau x .haha .kenape ak terase macam gud2 ea .maybe faktor umur menyebabkan ak begini .ouh noeee .next year baru 20 kot .x tue lagi kan .but i'm still can look young and cute rite .hee :D .

Tiada ulasan:

Catat Ulasan