sengalness !


haii readers .exam time raye ?ap korang rase ea ?okea ke ?WTH !sumpah macam bangang ouh .betol lah .macam haram .x baek mencarot bulan2 pose ?lantak laa .blog ak .ak punye lappy .bil elektrik bapak ak yang bayar .kaw seboksebok pehal .ak x rase raye langsong sebab taon ney ak kene beraye dengan buku .kolej ak saje nak bagi student repeat ke hape buat exam time raye.cer laa buat seminggu sebelum masok sem baru .okea laa lagi .ney x ?time raye kene menghadap buku .spoil mood betol lah !memang ak hangin skang ney sebab lesson plan memang hampeh .buku kspk langsong x paham .stress .stres .stress .kenape x buat exam lepas raye .xlah menganggu .ney nak pergi beli baju raye pown dok terkenangkan buku kat rumah .dok pikir exam exam exam .kan dah x best .mood nak bejalan langsong xde .tapi yang lagi kesian kat budak2 yang terengganu ,kelantan and yang dok jaoh2 laa .kene beli tiket balek sini untuk exam 3 hari then kene beli tiket lagi untuk balek rumah balek untuk 2 minggu .engat dorang cop duet ke .x logik langsong laa sape yang buat jadual exam ney .haih .sabar je lah .baek ak stop kat sini sebelom ak mencarot lebeh2 .Idiot .Crazy .Fuck off **

Tiada ulasan:

Catat Ulasan