stupid feelings !


kadang2 ak rase teringin nak letak name macam tu .hello .myname is single .haha .tapi boleh ke .boleh ke ak single .hmm .since ak 10 tahun ak dah ad bf taw sampai lah sekarang .kalau single pown sekejap jeh .tapi single ney bosan jugak .nanti x de sape nak meseg pagi2 .xde sape nak kejut kan pagi2 .xde sape call .boring bukan .kenape ak boleh ad perasaan macam ney sedangkan ak dah dapat bf yang terbaek dalam edop ak .maybe ,ak dah bosan sebab becinte terlalu lame .bende ney yang paleng ak takot .hmm .zaman sekarang orang becinte mane ad sampai bertahun-tahun .7 ke 8 bulan bulan teros married .kenape laa ak kenal dengan hamza ney awal sangat .kenape x lambat2 sikit .nanti boleh teros married .aww .next year umur ak dah 20 .we all plan nak married 24 taon .ad lagi bape taon ak nak kene redah kalau betol hamza tu jodoh ak .hmm .lame lagi weh .agak2 boleh bertahan ke x ea ?hmm .ntah laa .


yess i'm yours mohd hamza .jangan risau .sampai kapan pown gue itu milik lo !ada ngerti kamoo .tapi kadang2 tu ak suke marah dy x tentu pasal kan .pasal dy x text ak pown ak marah berhari2 .sory sayang .me x bermaksud nak marah ddy sampai ber ' AKU ' dengan ddy .kesian kaw kan kene tahan degan sikap ak ney .ak pown x tahu sampai bile dy boleh tahan dengan sikap ak yang suke melenting x tentu pasal ney .kenape ddy x tinggal kan me jeh .pergi je cari gurl laen .me x sesuai untuk ddy .hmm .ak tahu sebab kenape kaw x tinggal kan ak .sebab kaw sayang kan ak kan .kan .kan .haha .kalau ak cakap macam tu kat kaw ,ney laa jawapan kaw .setiap kali ak suruh kaw cari gurl laen jawapan kaw xnak sebab " ddy sayang mmy laa " .eleh .yelaa tu .lelaki memang ayat manis .tapi ayat kaw xde laa manis sangat sebab kaw bukan seorang yang pandai berkate2 tapi kaw suke buat and buktikan kat ak .tu pasal laa ak pown sayang kaw .haha .okea ak tahu ak dah banyak mengarot skng ney .why not i stop writing here .papai .wohoo .one more thing ,i want to be your best wives ever and i want throw my feeling to be single far far away .i'm promise that .love u ddy :)

Tiada ulasan:

Catat Ulasan