143 ?

dusshhhh !kembali menaip lagii .nak story bout what ea ?oriteorite .dah tahu nak cite ap hee .hari tu kan ,ak pergi ekot zalikha zalikuman pergi open house untuk MAB kat KLIA .yess .memang ak xde kene mengene dengan MAB tu .tapi ak saje menyemakkan diri .eceh2 .sebenarnye ak ad udang disebalik mee .sebab tu ak ekot .haha .sebelom ak bagi tao ap udang disebalik mee tu ,ak bagi tao dulu MAB tu ap ?laa .mab tu laa polis bantuan yang ad kat dalam setiap airport .tapi dy bukan polis sangat laa .dy juz berkuase dalam airport jeh .kalau kat luar soryy laa k .memang xde kuase .aha .zalikha pergi sebab bapak dy tu kerje kat sane jugak .tapi kan ,yang pergi sane x semue nye MAB .ad steward ,ad kastam ,ad polis betol .macam2 laa .ad macam2 jawatan kat sane .haa .tu pasal laa ak ad udang di sebalik mee tu .haha .mane tao jumpe jodoh kat sane .lallaalalla .gatal ?mane ad .hari tu gadoh dengan my munyits .haa .sape soh cari pasal .kan ak dah buat kerje gile .nak dijadikan cerite ,hampir dapat sorang kastam .aawww .so handsome +++ sweet .dy dah usha ak sambil2 senyum2 .kebetulan pulak meje dy betol2 depan meje ak .haha .maen pandang2 jeling2 laa .ap lagi kan .ak engat kawan2 ak xperasan .tapi rupenye dorang prasan laa pulak .haha .buat malu jeh .ak tao tat boyz nak num ak tapi x sempat (perasan) .ish2 .tapi betol laa .xkan nak tipu pulak .lepas senyum2 .pandang2 .ak ajak kawan2 ak blaa dari situ .balikk laa ap lagi .perot dah kenyang kan .ak bangon dari kerusi dengan berhemahnye ,maklumlaa takot terjatoh pulak .kasot memang habes tinggi punye ak pakai .cover2 ayu sikit .tapi dalam mase yang same ak tao mamad tu usha jeh ak .tapi ap kan daye .ak x boleh teroskan sebab munyits ak mao campak kat mane .x boleh .x boleh .x boleh .kalau ak tinggal kan munyits tu lagi ,sumpah ak xkan dapat boyz sebaek ,sehensem ,sekacak ,sehati ,sejiwe ,segile ,se .se dan se laa macam dy lagi .tapi tu ayat kakak ak yang second laa .dy selalu pesan kat ak ," bella ,kalau kaw tinggal hamza kaw xkan dapat lagi lelaki macam dy .x smoking .x sombong .caye laa cakap ak " .tu lah KATENYE !haha .habes dah cite ;)

Tiada ulasan:

Catat Ulasan