bosannn !

happy friday guyz .esok sabtu .then ahad .lepas tu isnin .kemudian selase .lepas tu rabu .then khamis .after that jumaat .sabtu dan ahad .okea .cite dy sebenanye hari isnin lepas ahad tu dah bukak sem baru .subjek baru .lecture baru .yang x baru cume kawan .kelas .kolej and whateva .huh boringgg .if boleh ak  nak cuti lame lagi .nak stay kat rumah jeh .bahagie edop .xpayah peneng2 pikir pasal subjek2 yang susah2 .haih .macam mane laa ak nak sambong degree kan kalau ak asyik merungut x habes2 .kenape laa dengan kaw ney bella .nak jadi ap kalau x belajar .lepas ney ,diploma pown akan jadi macam spm jeh taraf dy .so kene lah sambong ke tahap yang lagi tinggi .tapiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ?????????? aku malassssssss **

Tiada ulasan:

Catat Ulasan