SADNESS :'(

mule berkarang lagi di blog tercinta .haih .cuti lagii for 2 weeks .ap nak buat ea cuti lame2 .if cuti then habeskan mase kat rumah jeh mesti boring kan .hmm .perlu terime konsep redha laa cite dy .okea .for 3 days we not text each other .don't have call also .we both ego rite .yeah .what should i do ?i'll try to be perfect to him but i can't .we're not happy like before .i'm juz can wait and see what will be next .hmm .okayokay .stop think bout him .lalalallalaa .now ,ak nak cite bout classmate yang telah kehilangan bf dy .maksud kehilangan tu bukan sebab dorang putus or whateva .tapii bf dy dah kembali kerahmatullah .so sad rite .mule2 ak dapat tahu malam sebelum exam .that gurl post kat geng kohort kat fb .sumpah ak tekejut beruk .i told she juz joking with us .but ,when i think back ,ouh noe .who dare want play with that word ( DIED )  .if ak laa kan ,conform xdapat terime hakikat but ,she's really really strong .she's can smile ,can laugh ,can talk and whateva .maybe she have all fwens and family's besides her .kawan2 kelas banyak bagi support kat die supaye tabah dengan ketentuan-NYA .bile ak denga cite dy ,ouh my tears want runing out .x dapat nak tahan .sumpah sedeh .ak macam terbayang kalau ak yang berade kat tempat dy .dah laa tengah exam time tu .ap2 pown ,ak harap dy kuat and banyak besabar .ad hikmah semue tu kan nurul huda bt razali aka PJ .sampai sekarang still teringat kat cite dy .aww .k laa .dah bace ney jangan lupe sedekahkan AL-FATIHAH untuk she's loving Sbf " DIN " .

Tiada ulasan:

Catat Ulasan