saket haty **

holla lovely readers .rase macam dah lame ak x manaip kat blog ney .mulanye ak menaip hari ini adelah disebabkan kebosanan yang melande diriku .disebabkan itu jugak lah ak kambali menaip lagi .haha .skema ** .hari ney ak nak cite pasal kolej ak .bukan nak megutuk tapi ad sikit x puas haty .x puas haty kenape x jumpe pihak kolej ?saje .ak malas nak panjang2 cite nanti .sem 3 ak dah mule pindah dekat rumah baru .rumah baru tu area damansara jugak cume rumah we all sekarang dekat jeh dengan kolej .so nak pergi balek kolej senang .xpayah nak tunggu2 cab .xpayah nak tunggu2 bus dataran lembab datang .habes jeh kelas we all boleh teros balek rumah .sekarang we all baru jeh masok sem 5 .tapi kelas bukan kat kolej .kelas we all skang dekat banggunan neo .memang x jao kalau naek teksi .tapi jaoh kalau jalan kaki .kawan2 ak dah laa jimat2 belake .if dorang nak jalan kaki ak pown terpakse laa follow dorang jalan kaki .kenape kelas bukan kat kolej ?nak tahu sebab ap ?sebab kolej kiteowg tu agak kecik sebab dulu2 x famous lagi .tapi sekarang student maken bertambah sebab maken lame kos yang ak amek skang ney maken ramai yang minat .tats why we all yang senior2 ney kene dok dekat banggunan neo tu .for your information ,ak pindah belakang kolej sebab senang ak nak pergi kelas hary2 .last2 kelas jao jugek .hampeh betol laa .patot nye kolej tu hold tu laa pengambilan intake baru .tunggu sampai kolej yang baru tu bukak .ney x ?dah x pasal2 kene bejalan hari2 g kelas .ish2 xpatot betol .kene mengadu dekat mydad macam ney .hoho .anak manje kan .biase lah .kwg peduli ap ?bweekkk !

Tiada ulasan:

Catat Ulasan