SBF feat ex-BF


wohoO .saje bikin panas kan .haha .siape lagi hensem .jap2 .hensem tu xpenteng rite .yang penteng haty kan .eceh .tu lah ayat orang dulu2 .yekeh ?arrgghh lantak laa .tapi sekarang haty tu no10 .yang penteng hensem .kacaks .kaye and bla bla .jangan cakap ak tipu k .kebanyakannye macam tu lah .gurl nak lelaki yang hensem .baek .setie .macam mereke ney .due2 setie .due2 baek .due2 hensem .tapi malangnye xkekal .tu lah ak cakap ,nsem jeh x cukup dalam sesuatu perhubungan .so ,lepas ney kalau nak cari bf bia yang xhensem tapi dy boleh jage and sayang kite .KATENYE .hoho .ak letak pict dorang macam ney ad sebab act .dorang dah meet weh .hary raye ke-4 hary tu .aww .macam mane boleh jumpe ?macam ney ,hary tu kawan ak ajak g beraye kat rumah kawan2 len .then boleh pulak laky ak nak ekot .haha .ak pown bawak jeh laa .xtao pulak anen boleh ad .ishish .x patot betol .kawan ak couple pulak dengan kawan anen .tu pasal lah boleh jumpe .yang hamzah ak dah ajak balek xnak pulak .nak jumpe anen laa bagai .gatal taw .ak pown buat bodo je laa .xkan nak tunjuk sangat kan .nanti hamzah pikir bukanbukan pulak .tunggu laa .sampai jugak anen kat rumah sorang membe gurl kiteowg ,teros anen dengan hamzah salam .aww .takot gyle ak time tu .tapi buat ap ak nak takot .yelah ,ak tao hamzah xkan gadoh sebab pompuan .hehe .tapi kan malu dy x payah cakap laa kan .memang tebal muke ak kat situ .we all x betegor pown .haha .lepas dari clash langsong xjumpe anen lagi .then raye jumpe blek .alahaii .dy dah botak .maklum lah .bakal jadi polis lah kate kan .haha .tibe2 terkenang kisah lame .ooppss .lupekan yang laen .ak dah ad superb sbf and ak sayang dy sendatsendat .haa ;)


haa .sweet x ?sweet bukan .tapi yang sebelah kiri tu dah jadi sour .yang sebelah kanan jeh still sweet forever .haha .beze laa muke ak dulu dengan sekarang .yelah .dulu rambot lurus .sekarang rambot dah macam dawai .mane x laen .act ,dalam banyak2 part kat badan kite ney ,rambot maen kan peranan penteng kan .kalau rambot hancor memang hancor laa muke .tapi tu teori ak jeh .pade orang laen ak xtao .ngee ;D .back to da story ,lepas jeh makanmakan then ak ajak hamzah balek sebab ak x sanggup lagi nak duduk kat situ .hee .hamzah salam2 then we all balek sebelom kawan2 yang laen balek .time kat dalam kerete sikit pown hamzah xtanye pape kat ak .dalam otak ak dah pikir bukan2 ney .mane lah ak nak tao anen ad time g beraye tu .takot pulak kene marah dengan dy .hmm .ak engat dy jelez or marah .rupenye x lah weh .dy sangat matang .yang dah lepas tu bia laa kan .buat ap nak engat2 lagi .then he gave me one hug .aww .really really love you sayang .nampak laa dy betol2 xnak elang ak buat kali yang kedue .yahoo .ak pown xnak elang dy jugekk .sayang gyle weh .lagi sayang dari mule2 couple .hoho .u will be mine foreva **


Tiada ulasan:

Catat Ulasan