chayokchayok !

wah .lame nye ak x update blog .blog ak pown dah ad design baru .lagi best kot .aha .lately ak agak bz wiff puase yang dah berlalu and raye yang dah pown tibe .hmm .exam pown bakal menjelme .atoiyaii .study x lagi .memang bz raye ney .study pown malas .yelah sebok beraye sane beraye sini mesti penat kan .tupasal laa x bukak buku langsong .sangat x puas haty dengan jadual exam .tapi ap kan daye .ak mane ad kuase nak ubah bende2 tu semue .tapi kalau ak laa kan ,ak buat exam seminggu sebelum bukak sem baru .okay laa sikit .hee :D .raye taon ney xmacam raye yang lepas2 .dulu excited gyle gyle nak raye .tapi sekarang ,bile maken besar rase macam dah xde pape .xbest laa kan .rase macam nak balek pade zaman budak2 dulu .best .dapat duet raye .sekarang memang x dapat lah cite dy kan .walaupown ak still study tapi tetap orang kate ak dah besar .yess .xdinafikan .19 taon and nak masok 20 dah next year .besar jugak laa tu .tapi badan ak jeh xnak besar2 .ap pown x tao laa ap masalah yang ad kat badan ak ney .bukan x bersyukur .ramai orang cakap ak terlalu kurus .yess .tats the fact !ak memang kurus .tapi tu lah .nak kate ak xmakan tipu laa weh .sehari 4x ak makan .tapi badan tetap cam ney .nak jugak rase jadi tembam2 ney cam ne kan .bawu pakai kebaye body lawa .ney pakai kebaye xde kating langsong .adoii .bukan x bersyukur tapi xsalah nak yang lagi baek kan .xpe xpe .ak akan ushekannye nanti .lepas ney boleh laa makan makan makan & makan .wish me luck yaww :)

Tiada ulasan:

Catat Ulasan