want you !


> SELAMAT HARI RAYE MAAF ZAHIR + BATIN <

sweet .sour .lovely .cute .handsome .kind .honest I LOVE YOU ! tengs for everythings sayang .if xde daddy xde lah baju raye yang me pakai tu .sangat cantek baju raye me taon ney kan sayang .yeah .my munyits yang pilihkan .dah la ddy kene bawak me ,mama and kakak pergi beli baju raye kan .then kene tolong pilihkan pulak tu .walaupown kadang2 daddy x tao nak pilih kan me punye baju tapi skali sekale pilih ouh so pretty .tat time dy ekot ak pergi beraye rumah kawan 2 ak .hehe :D

WANT MORE ACTION ?


dah macam husband and wife rite .aww .miss u so much sayang .this week kite x dapat jumpe but next week and next week kite jumpe taw muncet .


okay .taon depan nak pakai baju raye colour ap ea sayang .let's we think from now .hee .maybe gold .maybe red ,maybe pink and maybe white ?haa .nikah teros kalau pakai baju putih ..yess .xsabar nak denga kaw cakap " AK TERIMA NIKAHNYE WAN AINOR NABILA BT WAN KAMARUDIN DENGAN MAS KAWENYA SEBANYAK ????? secret .hanye ak dan die saje yang tao berape .haha .cepat2 laa keje sayang .boleh cepat2 married and cepat2 dapat anak .har har har .kegatalan yang melande **


Tiada ulasan:

Catat Ulasan