............


peerrgghhh .bapak suci doe muke ak pakai tudung .aha .tat time ,ak nak g kelas kerohanian islam laa .ceh ceh .disebabkan kelas ak tu ustaz yang ajar ,ak pown pakai laa tudung juz for that subject .tapi subject laen elang habes tudung .aha .hipokrit ke ea ?eh eh .suke aty laa .niat dihaty memang nak bertudung tapi belom sampai seru lagi .slow slow laa kot .kite kalau nak berubah bia ikhlas dari haty dan bukan pasal orang suruh or whateva .my munyits alwyas pakse ak pakai tudung sebab dy cakap orang2 yang kene rogol tu sebab pakai sexy2 laa .hello Encik Mohd Hamzah ,listen here okea .orang kalau dah ad nafsu setan ,xkire laa that gurl tu suke pakai sexy ke x .habes kenape kadang2 budak pown jadi mangse .hmm .tu bukan sebab budak tu sexy tapi sebab that boy yang xde haty perot .haih .ak memang akan pakai tapi juz wait and see okea ;)


salah satu sebab ak xpakai tudung bukan sebab ak takot x cantek ke ap ,ak tao orang yang pakai tudung tu lebeh cantek dari orang yang x bertudung .tapi ak x suke bile orang tanye ak darjah berape bile ak pakai tudung .guyz ,look at me ?macam kanak-kanak ribena kan .yeah .ak x suke bile orang panggil ak budak sekolah rendah .eerrr .rase macam nak  bunuh jeh orang yang tanye ak macam tu .tapi x kesah laa sebab pakai tudung tu kan memang wajib .ak xnak kat akhirat nanti rambot ak yang cantek ney terbakar .wah .ak tahu hukum tapi still buat .haih .APTB !

Tiada ulasan:

Catat Ulasan