happiness !


haa .ney laa WAN's family .name my aunt and my uncle semua ad wan .anak yang pertame adalah my dad iaitu wan kamarudin bin wan yahya .then mak ngah .name dy wan kamsiah wan yahya .lepas tu wan anuar wan yahya and seterusnye laa .hee :D .malas nak taip lagi .yang penteng sume ad wan .macam name my sibligs jugak .hehe .



ney pulak abang2 and adik2 sedare .


ney biras2 keluarge wan .hmm .macam mane kakak ak boleh ad kat tempat biras tu .patotnye my mom yang kene duduk kat situ .hee .act ,my mom kat kem lagi time ney .so ,my sis ganti laa tempat my mom .hehe .


awww .gurl only okea .happy gyle time ney .yelaa .dah lame x kumpul ramai2 macam ney .bape tahun ntah we all x jumpe .act ,family ak x berape rapat dengan adik-beradik belah my dad sebab dulu ad prob ap pown ak x tahu laa .tu masalah orang tue2 .ak juz ekot jeh laa .malas nak amek tahu sebab nanti panjang lagi cerite .tapi taon ney sume berjalan lancar and kembali macam dulu balek .kan best macam ney .ak harap we ols boleh teros macam ney .amin ;)


hoho .ney laa my big big family .love u ols .




Tiada ulasan:

Catat Ulasan