skate ( part 1 )


okea .ney kaki ak .dy lebam ,bengkak dan luke kat dalam .haih .nak tahu kenape boleh jadi cam ney ?haha .ianye adalah di sebabkan bende ney !


yurp .pasal skateboard ney laa kaki ak jadi cacat .naseb baek x patah kan .cite dy cam ney .sabtu hari tu ,ak ekot kawan ak lea pergi tengok skandel dy lawan skate dekat sunway .then balek tu ,we all pergi singgah kat extreme park dekat seksyen 13 shah alam .wah .ramai cowok gantang2 kat sane .sume budak2 basikal .budak skate .hmm .not bad laa dorang tu .walaupown x semuenye hensem tapi dorang smart sebab ad style lah .katenye ! haha .naseb bek ak dah ad laky taw .okay2 .back to da story ,sampai jeh kat sane ak tengok ramai orang men skate .x sume boyz taw .ad jugak gurl .ak tengok jeh dy turun naik turun naik  bukit .eh eh .macam senang lah .ak pown soh laa skandel membe ak tu ajar ak men .dy bagi ak bukit paling rendah yang ad kat situ .dy cakap juz for basic untuk orang pertame kali macam ak ney .okay .ak pown dengan lafaz bismillah turun bukit yang pertame .yahoOOO .lepas der untuk kali pertame .bangge + terharu sekejap .then turun lagi .lepas tu turun lagi .last2 ak rase alahai .bosan pulak .x mencabar betol laa bukit  ney kan .eceh2 .ak minx pulak bukit yang tinggi skit kan .skandel membe ak x bagi  but ak ney degil .nak cube jugak .naek laa bukit tinggi sikit .gggrrr .turun .lepas tapi jatuh sikit and ak sempat tahan .then x puas haty .nak jugak cube lagi .kali kedue turun .okay bbrrrrr &*^%$#@!#$^&& !okay buat2 x nmpak sume .ak jerit macam tu sebab ak tergolekdog kat situ .ad ke patot g langgar tiang .haih .x sempat break laa kawan .aduh .malu + sakit pulak yang ak rase .lepas tu teros x maen dah .membe ak tanye saket x ?ak jawab laa sumpah x saket .tapi kaki dah bedarah .haha .tat time mmg x rase saket sbb ak boleh bejalan lagi leas tu sampai pukol 3 pagi baru sampai rumah .tapi time mandi tu yang parah .menangis dalam bilik air .bejoget sume ad .saket tahap gaban laa cite dy .hmm .time ney luke still okea .tapi 2 3 hari lepas tu naek nanah .hmm .sampai bapak ak bawak g klinik  .tapi pict tu x sempat nak upload .nanti laa ak taip lagi .ad sambungan kot .tungguuuuu <".">

Tiada ulasan:

Catat Ulasan