wink-wink


wohooO .typing again and again .altought ,keje bersepah2 ttp jugek nak taip blog ney .act ,hari tu my fwen ad tanye macam mane ak boleh baek dengan gf gf ex-boy ak .hmm .bile pikirpikir balek ,betol jugakkan ap yang dorang tanye tu .hmm .sebenarnye bukan ak yang cari dorang okea .dorang yang datang cari ak .aha .tapi xkesah lah sape cari sape pown sebab x salah kan nak berkawan .lagi pown kisah ak dengan bf2 dorang sekarang tu dah jadi " history " .ak cume pelik why gurl sekarang suke jadikan bf tu sebagai 1 isu yang " HOT " .gadoh dengan membe sebab berebut bf .aduh .sumpah x matured .tu bukan ak laa nak gadoh2 .if that boy dah x suke xkan nak pakse2 kan .better let him go at another gurl .maybe that gurl can make him more happy .so ,buat ap nak kecoh2 pasal berebut " LELAKI " .come on laa gurl ,kumbang bukan sekor .belambak okea .cume kumbang yang baek ad berape kerat jeh .yang laen tinggal kumbang yang jahat jeh .back to da story ,ak memang xkan ad masalah dengan gf ex-bf ak sebab pade ak ,xpayah laa nak kecoh2 pasal bende yang dah lepas .xdapat ap pown gadoh2 .dapat musuh lagi ramai ad lah .am i rite .so ,if sesape tanye ak lagi kenape ak baek dengan gf2 ex-bf ak ,ak akan cakap yang ak memang suke berkawan .x kire dengan sape pown .okea .tadaaa :)

Tiada ulasan:

Catat Ulasan