xoxo mama !



aarrgghh .gerak-gerak kan jari .urut-urut tangan sebab ak dah lame x menaip blog .sory baby .dah lame x bukak blog ney .act ,mase ak sekarang terhad .xsempat nak buat benda laen terutame nak bukak blog even sekejap pown .lagi pown ,if nak taip blog  ney kene ad mood .bile ad mood baru lah ad idea .tapi idea tu selalu datang time ak nak tido .time tengah mandi .time tengah karoke .time tengah bawak moto .datang time x kene mase betol .tapi bile dah dok menghadap lappy ney ,xnak pulak dy kuar .idiot betol kan .haih .tonight ,ak nak story morry bout " MY CRAZIER MOM " .wau ,she's very sporting weh .nal tahu kisah di sebalik my mom ney .haha .cite dy cam ney, hari tu " super gediks " amek ak dari damansara sebab nak bawak ak balek sepang naek broom .bromm .haha .moto laa .then ak pown okea je laa kan .sape x suke nek moto .boleh hug lamelame .aww .okayokay .sory .tergatal pulak .tapi dalam haty cuak jugak kot .yelaa ,if korang nak tahu ,family ak kureng sikit bab2 nek moto ney .lagi2 my dad .dy x bagi sangat ak nek moto .okay .bukan x bagi sangat tapi memang x bagi .my dad cakap ,orang yang nek moto ney semue " MAT REMPIT " aiyoo .jangan cakap my dad kolot okay .dy x kolot but he just worried bout his child safety .sume family pown macam tu kan .ak pown x lah salah kan bapak ak if dy rase macam tu .tapi ak kene jugak jage perasaan dy .ak x nak dy risau if ak kelua dengan hamzah .tapi kesian jugak kat hamzah .dah laa ad moto jeh .tapi ak x kesah .asalkan boleh jumpe ,naek bus pown ak sanggup .aha .time kat atas moto my mom call .bukan sekali .bukan dua kali dy call .tapi banyak kali .aduh .cuak gyle ney .nak angkat ke x .fon ak dah banyak kali bunyi .adoii .tawakkal jeh laa ^^

mama :bella kat mane ?
me :dah sampai dengakil .nape ma ?
mama :naek ap .kenape bising ?
me :nek moto dengan hamzah .hehe .
mama :ok .haty2 .kalau abah tanye jangan cakap naek moto taw .cakap bella naek kereta .
me :okay .haha .ak teros bagi hamzah bace .
hamzah :haha .sumpah mama sporting :)
me :tengok laa mama sape .aha **

sumpah adik sayang mama ketat-ketat .mmmuuaahhxx :)

Tiada ulasan:

Catat Ulasan