งานแต่งงาน


holla dear .cite kali ney bout me and bla bla bla  .ofcoz yang pakai baju merah tu semestinye ak yang comel lagi cute .aha .then sebelah ak tu GF ANEN, yaya name dy .kenal anen kan .alaa .aznen akuan .ex-boyfie ak tu .then sebelah dy pulak kawan ciom molot ak .after that kawan sehidup ak .hoho .macam mane boleh meet awek anen ?lalalala .cite dy cam ney ,yaya tu add ak kat fb .then ak approve .tibe2 dy tegor ak kat im .ak pelik sebab sebelum2 ney x pnah pulak nak tegor2 kan .xpe laa .ak layan jeh .like i said before ,ak xkan ad masalah dengan orang selagi orang x cari masalah dengan ak .so ,dy tegor care baek ,ak pown layan care baek .we all pown fwen laa smpai sekarang but baru hari tu jumpe .jumpe dy pown kat kenduri abang anen .hoho :)


ney laa abang anen tu .hensem kan .aww .mase ak couple dengan anen dulu ,abg dy still nampak macam budak2 .then sekrang dah jadi husband orang .hehe .time kenduri ney jugak ak terserempak dengan mak anen kat dapor rumah dy .ak pergi tandas time tu dengan kechiq ,then mak dy pown g dapor sebab nak amek ap nta .membe ak g tanye laa " makcik kenal saye x ?" .lepas tu ak pown tanye jugak .haah ." macek2 .macek engat saye lagi " .mak dy senyum then cakap mesti laa macek engat .then we ols salam dengan mak dy .wohoo .kuat betol memori mak dy kan .terharu kejap .pas tu elang laa .haha .





Tiada ulasan:

Catat Ulasan