avec des artistes


weh weh .fizz fairuz kot .haha .batak kan .suke aty ak laa .kaw ado ?xde kan .if ad pown .sshhhh .diamdiam lah .bace jeh ney .act ,ak bukan lah peminat fanatik fizz fairuz ney .naseb2 jeh jumpe dy .hmm .hari tu ak try hantar pict ak kat karangkraf untuk santai selebriti dalam majalah remaje tu .then x tahu pulak ak terpilih .haih .bangge kejap .ten ak pown malas nak tanye sape artis dy sebab ak xnak nanti orang karangkraf tj engan ak ney banyak tanye pulak .so ,ak g je laa .bile g ,engat nak jumpe kat mall ke .kedai2 mamak ke .skali jumpe kat rumah orang tue2 da .aiyooo .


ney laa pacek2 yang ade kat rumah orang tue tu .kesian gyle kot .ad macek2 yang nanges .ak pown nanges jugak .haih .da aa ak ney sensitif bile orang sentuh bab2 mak bapak ney .if bende len ak boleh trime lagi .tapi bile masok bab mak bapak sumpah sedeh .hee :D


sambil tengok2 orang tue sambil tu beramal sikit .we all bagi bunga ,telekung and kaen pelekat dekat macek2 and pacek2 kat sane .so ,jangan laa abaikan mak bapak kite bile dah senang nanti .9 bulan dalam kandungan mak and jangan senang2 nak campak mak bapak dekat rumah orang tue2 ( pesanan untuk diri sendiri ) .fizz fairuzz ney pulak baek and sengal2 ubi jugak sebenarnye .best laa .dy x sombong .sumpah x sombong .hehe .boleh laa kalau korang nak minat dy tapi ak tetap minat aaron aziz .aaww .muahaha :)



Tiada ulasan:

Catat Ulasan