클럽 활동 !


well guyz .last night will be a greats day for me and my life .seriously happening gylee lepakings with old friends .I like dancing but Iwas so embarrassed when peeps see I'm dancing .But last night ,fuhhh !sumpah x engat dunie .haha .dah macam kene rasuk hantu . tapi kalau nak menari x semestinye pergi club je kan . kat mane2 pown boleh menari asalkan x mengaggu orang laen dah laa .heeh .sape rase2 g club tu salah ?please lift your hands ?hmm .In the past ,when I'm young I always said clubbing juz for bad guyz .but now ,when I am teenagers I know the reason why them go to clubbing .so ,I am wrong to thinking negative bout them .x salah pown kan g club juz nak elang kan stress .cume ad segelintir manusie yang buat name club tu jadi terok .so ,orang2 yang masok dalam tu pown turut terjebak .x semua orang masok club tu amek dadah and minum arak cik kakak oii .not at all okay .walaupown ak x masok club tu ,tapi ak mule faham kenape remaje2 sekarang suke g kelab .then bangge2 taik cite2 kat orang .so ,maybe one day ak akan pergi melawat kawasan club tu jugak .juz to get some experience .who knows rite .lalalalalalala .cite dah tamat **

Tiada ulasan:

Catat Ulasan