juz a dream :)



kenape asyik mimpi dy ?dah 3 hari berturut-turut ak mimpi orang yang same .yess ,orang tu .ak kenal sangatsangat .but i'm not sure kenape dy yang muncul dalam mimpi ak .kenape x orang laen .kenape x bf ak sendiri .okay ,ak tao mimpi mainan tidur but ak jarang dapat mimpi macam ney .hmm .weird !my mom said " if kite mimpi orang yang tu ,maknenye orang tu tengah engat kat kite "but impossible okay .xde maknenye dy nak engat kat ak .memang karut lagi mengarut laa mimpi tu .dalam mimpi tu dy cakap di pilih ak ?kenape pilih ak .untuk ap ?haih .nak kate ak terlalu pikir bout them ,mane ad .tapi yang pelik muke gf dy pown kuar dalam mimpi ak .haha .kelaka betol mimpi ney kan .aarrggghh .whateve laa .yang ak tao mimpi tu memang mengarut .tolong laa maen jaohjaoh .jangan laa datang lagi malam ney .ak kene cari buku tafsiran mimpi laa macam ney .aha **

                                                                                                                           

Tiada ulasan:

Catat Ulasan