thanks friend :)

you're so kind to me dude .please find another gurl to be ur gf .i can't .so sory .but i can be a good friend for you if you want Mohd Sharizan Bt Shahrulnizam !siape dy ?for sure he's my ex-boyfie yang paleng baek laa kot .he never gave up untuk jadikan ak ney gf dy balek .dy seorang yang biasebiase jeh ,x berape handsome tapi sweet ad laa  .x putih tapi hitam manis macam ak .kurus dan tinggi .aha .bak kate orang tuetue ,sedap laa mate tu memandang .my family sume dah kenal dy .ak kenal dy time form 4 dekat sekolah baru .yeah dekat sepang ney .dy stay satu taman dengan ak .jarak rumah we all pown kalau merangkak boleh sampai laa .tu maknenye x laa jaoh sangat .ak couple dengan dy nak dekat 4x kot .couple putus .couple putus .couple lagi putus lagi .yang mintak couple sume dy yang mintak putus sume ak .kenape ?well .ak sangat mate keranjang time sekolah dulu .sampai sekarang pown ak still macam tu kot .tapi dah berubah sikit .haha .honestly ,firstime couple dengan dy ,ak x de langsong rase fall in love with him .i try but i can't .then break-off laa ap lagi .kesian dy .then we all mencube lagi untukkali yang kedue .couple laa balek then ad laa sikitsikit rase sayang tu .tapi bak kate orang x berape nak kukuh .jumpe pulak boyz yang lagi handsome aww tergugat iman makk .terkandas lagi relation we all .break-off lagi .kecundang lagi beliau tu .after that ,we all couple lagi ,time ney memang sayang laa kat dy sebab macammacam dy buat nak tunjuk kan betape dy serius dengan ak .ak terime laa .tapi x lame pown .merane lagi beliau sebab ak buat hal .sampai laa sekarang .dy still baek macam dulu .even ak dah buat macammacam pown dekat dy ,dy still nak ak .pelik kan .dy belikan ak nasi time ak malas nak kua .dy nak belikan ak penadol time ak demam .dy anta ak g sane .g sini .dy beli kan baju kat ak tapi ak x pernah pakai sebab besar .dy teman ak g buat rambot kat salon .berejam jugak laa .kesian dy .tapi ap yang ak balas ,ak maen kan dy lagi .ak couple dengan dy ,tapi ak couple dengan orang laen jugak .tu yang paleng terok pnah ak buat kat dy .walaupown begitu ,(skema pulak ) we all still kawan sampai sekarang .dy x pernah serik kot .bak kate orang tuetue lagi ,kalau ade jodoh xkan kemane .ak ney becinte dengan hamzah bagai nak rak pown ,belom tentu dy jodoh ak kan .so ,ap yang boleh ak katekan disini ,awak terlalu baek untuk saye shah .sooooo soooorrryyyyy :')



Tiada ulasan:

Catat Ulasan