kesengalan **


wah .pecah rekod laa .ak x tido pown lepas balek dari kelas pagi .macam x percaye .kalau x ,pantang nampak bantal and tilam mesti nak terjun atas tu .tapi hari ney aktif dari yang biase .assgment pown siap sebab x tido .dasyatt bukan .okea ak tao ak hebat .ouh god .5.19 already .nak siapsiap .lupe pulak yang ak ad kelas malam .kelas taw guyz ?bukan kelas laen .hee .x sabar nak jumpe lecture muzik yang sporting lagi sengal .muahahah <3




!!!!!!!

lagu fav ak dah letak dekat blog .sambil bace sambil menari okea .best bukan .kaw x suke ?kaw boleh be + ram + bus = kv + kvk + kvk =  GET LOSE !




;(



RASE MACAM NAK MENANGES PUASPUAS MALAM NEY . BOLEY ?



break-off !



it's over again !damn shit !how can this happen bella .i'll try to make it everythings look okea but i can't .ak terlalu ikot perasaan kan .i'm so sory hamzah .ak tipu kaw lagi dan lagi .maybe kali ney kaw dah x tahan kot dengan perangai ak .kaw cakap seminggu ak buat kaw macam TUNGGUL .kaw meseg ak macam nak x nak jeh balas .kaw call ak macam nak x nak jeh cakap .yeah .memang betol ak penipu .ak tipu kaw .ak tipu family ak .ak memang penipu kan .puas haty kaw !aarrgghh .serabot semak serabot semak kenape kenape .guyz tolong laa . dy pown dah kenal dengan semue family ak .nak kate sebab ak mude ak x boleh setie ?kenape kawankawan ak boleh kenape ak x ?maybe ak kene duduk kat rumah jeh .x payah kelua rumah .x payah tengok dunie luar .dengan care tu ak boleh setie ?ouh noe .tu bukan ak .x dapat klua shari ak boleh gyle tao x ?dapat klua depan rumah pown jadi laa .janji ak dapat kelua .me mintak maaf buat ddy macam tu .me tao ddy dah banyak sabar dengan perangai me ney kan .me cakap kat mama me klua dengan ddy padahal me klua dengan orang laen .terkantoii sudah bile mama call ddy .huihh .mak ak ney pown 1 hal laa .pergi bagi tahu buat ap kan .dah laa kantoii busukk then mak ak pown marah sebab ak tipu dy .cakap klua dengan hamzah tapi x pown .bile hamzah ajak klua ak cakap ak banyak assgment .tengok aa dulu .kalau ad rezeki jumpe laa .hamzah sanggup panjat pagar ikbn tu sebab nak jumpe ak tapi ak xnak .ap punye orang laa ak ney kan .tapi bile membe ak ajak kua, senang jeh ak kate boleh .memang keje banyak tapi ak x buat pown sebab nak klua lepak dengan membe ak punye pasal .terok nye .ak rase life ak maken terok skang .roomate ak pown cakap ak dah laen .WTH !kenape ak jadi cam ney !kenape kenape .haih .lepas ney if dah x de pape dengan hamzah macam mane laa kan .mesti ak akan teringat kat dy .yelaa ,u guyz bayangkan ea .bile pandang kasut tringat kat hamzah .bile pandang baju tringat kat hamzah .bile padang slua tringat kat hamzah .bile tengok baju dalam tringat kat hamzah .bile tengok sweater tringat kat hamzah .bile tengok dinding rumah tringat kat hamzah sebab dy yang tolong cat kan .bile tengok fon klua muke hamzah .kenape sume benda tringat kat hamzah? if korang nak tahu sume barang2 tu hamzah yang belikan :"( .macam nak menanges .tapi x boleh .EGO kan .ak x boleh nanges sebab lelaki .x boleh .u must be strong .u can't crying .okea dah menitik 1 .2 dan 3 .huwaaaaa .miss u ddy .x nak elang dy buat kali yang kedue **



????

okay . x sabar nak habes sem ney .tolong laa cepat .subjek untuk sem ney memang killer punye .takot nak exam doe .assgment pulak belambak-lambak .x sabar nak habes belajar .hmm **





my mistake <**>




holla readers .that time ak dekat sunway nak pergi konsert pitbull .yeah .ak x beli pown tiket yang beratus-ratus tu sebab ak dapat free jeh .tapi dah name pown free mesti ad keje sikit kan .keje ak kene menari .mulemule ,sebulan sebelum konsert ,membe ak bagi tao ak nak join x konsert pitbull 1.12 nanti .i said yeah i want .gyle kaw .sape x nak kan .pitbull tu .haha .batak kejap .bukan ak x mampu nak beli tiket dy ,tapi rase macam membazir .300 kot .macam2 ak boleh dapat dengan 300 hengget tu .so ,membe ak cakap if nak g free kene join flash-mob untuk pitbull .haa .menari laa ap lagi .ak pown x pikir panjang okay .kite join .tapi sumpah best .yang x best sebab nak kene engat step bagai .ak suke gyle kot menari .lagi2 ad yang ajar .lagi meriah laa .haa .lagi 1 kan .korang nampak x kasot bodoh yang ak pakai tu .sumpah untuk sekali dalam seumo edop ak akan beli .ak beli semate2 nak dance jeh hari tu .melayang duet ak 100 gare2 supra .membe2 ak cakap smart tapi ak rase funny .maybe sebab ak dah biase pakai heels kot .tats y rase kekok bil pakai kasot macam tu .yang ak malu sebab kene bahan kot dengan abang ak sume .haha .memang patot pown ak kene bahan .sangat kelaka itu kasot .brrrrr !



before dance ,haruslah berposing dulu .macam dekat barat kan we all .yeah ak tao bende tu .pasal baju yang ak pakai tu jugak ,ak berantam wiff my sis .kecoh betol lah .macam laa dy x pnah pakai macam tu .yelaa tu .memang x pnah pown .ak pown baru firstime pakai cam tu .that time macam x boleh pikir yang ak pakai baju macam tu .then boleh pulak ak tayang kat fb .dah laa kat fb tu adek beradek belah bapak ak yang dari kelantan semue ad .adoii .dah jadi isu bodoh pasal baju yang ak pakai .ak pown 1 hal kan .bapak ak dah laa ramai sedare mare .mulut pulak kalau baek2 and x kacau edop orang x pe .ney sume stok nak bagi ceramah bagai jeh .semak gyle lah .my mom pulak jurulatih PLKN .dy ajar anak orang tapi anak dy sendiri jahanam .i'm so sory mama .bukan niat nak malu kan mama tapi ntah nape x boleh pikir that time .terlalu nak berdressup sangat ney laa padahnye .APTB .but ,ak dah janji yang ak x  kan pakai cam ney lagi .if ak pakai pown senyap2 jeh .xkan amek2 pict dah .oppss .haha .teenagers kan .biase laa **


fuyoo .ak berdiri depan borneo .haha .batak pulak .my fwen said ,borneo tu bosan .lagu2 kat dalam dy x menarik langsung .tapi tu dorang laa yang cakap .ak x pnah masok .lalu jeh penah laa .eceheceh .konon2 baek kan .haha .dah laa guyz .bosan pulak menaip ney .buat asssment menaip .on9 pown menaip .haih .dah boleh chaw laa korang dari blog ak ney .okbai !



i'm back :)

GOSH !lame gyle ak x update blog ney .aarrghh .rindu tahap cipan neraka doe .so now ,i came back to typing and myping again .yeay .banyak gyle story yang ak nak sharing dengan korang .yelah ,nak dekat sbulan kot ak x update blog ney .mulemule ak nak bagi tahu yang ak semakin hari semakin bahagie sekarang .berat badan pown dah maken naek .tapi badan x nampak besar .tu tandenye ak bahagie laa kan .lately ,macam2 bende ak buat .ak kelua lepak sampai x hengat dunie .keje terbengkalai .mate rabak sebab x cukup tido .suare elang sebab x cukup rest .jerawat penat pown dah naek .hah .tapi tu lah .seronok taw .i'm like a single woman when hanging out with all my friends .swear i loikee that .where's hamzah ?his gone meh .eceheceh .mane ade .dy ada jeh .tapi we all dah x rapat macam dulu .sebab ap ?sebab ak dah ad yang laen kot .sshhhh .secret taw korang .relation ak dengan my munyits dah x macam dulu laa .dah x best macam mulemule couple and dah x sweet like sugar .maybe sebab relation kiteowg ney dah lame kot .thats why boring jeh .tapi kesian dekat hamzah .harihari call .harihari meseg and mintak kat ak supaye relation kiteowg ney jadi macam dulu balek .okay .Fyi ,ak tengah cube nak baiki balek relation kiteowg ney supaye x break-off walaupown for a while .hari tu hampir2 break-off untuk seminggu .yeah i want it but hamzah x nak .bile pikirpikir balek kejam nye ak sebab buat dy macam tu .ak jadi cm ney maybe sebab ak dah ad ramai kawan yang boleh hiburkan haty ak ,kawan lepak .kawan berbual .kawan sukesuke .kawan terabak .kawan menggile .sumenye sebab kawan kawan kawan and kawan .tapi sumpah best macam ney .ak kua xde sape pown marah .dapat bf and gf baru .dorang sume best .tapi ak still tao batas2 bergaul tu .xde laa ak g buat bende yang bukanbukan .lepak juz waste time jeh .xde laa lepak sampai minum arak ,amek dadah .ouh noe .never man !my mom and my dad dah bagi kepercayaan kat ak ,so ak x nak hancurkan kepercayaan yang dorang bagi tu kat ak .okay .tibe2 rase mengantok .zzzZZZzzzz !!!