break-off !



it's over again !damn shit !how can this happen bella .i'll try to make it everythings look okea but i can't .ak terlalu ikot perasaan kan .i'm so sory hamzah .ak tipu kaw lagi dan lagi .maybe kali ney kaw dah x tahan kot dengan perangai ak .kaw cakap seminggu ak buat kaw macam TUNGGUL .kaw meseg ak macam nak x nak jeh balas .kaw call ak macam nak x nak jeh cakap .yeah .memang betol ak penipu .ak tipu kaw .ak tipu family ak .ak memang penipu kan .puas haty kaw !aarrgghh .serabot semak serabot semak kenape kenape .guyz tolong laa . dy pown dah kenal dengan semue family ak .nak kate sebab ak mude ak x boleh setie ?kenape kawankawan ak boleh kenape ak x ?maybe ak kene duduk kat rumah jeh .x payah kelua rumah .x payah tengok dunie luar .dengan care tu ak boleh setie ?ouh noe .tu bukan ak .x dapat klua shari ak boleh gyle tao x ?dapat klua depan rumah pown jadi laa .janji ak dapat kelua .me mintak maaf buat ddy macam tu .me tao ddy dah banyak sabar dengan perangai me ney kan .me cakap kat mama me klua dengan ddy padahal me klua dengan orang laen .terkantoii sudah bile mama call ddy .huihh .mak ak ney pown 1 hal laa .pergi bagi tahu buat ap kan .dah laa kantoii busukk then mak ak pown marah sebab ak tipu dy .cakap klua dengan hamzah tapi x pown .bile hamzah ajak klua ak cakap ak banyak assgment .tengok aa dulu .kalau ad rezeki jumpe laa .hamzah sanggup panjat pagar ikbn tu sebab nak jumpe ak tapi ak xnak .ap punye orang laa ak ney kan .tapi bile membe ak ajak kua, senang jeh ak kate boleh .memang keje banyak tapi ak x buat pown sebab nak klua lepak dengan membe ak punye pasal .terok nye .ak rase life ak maken terok skang .roomate ak pown cakap ak dah laen .WTH !kenape ak jadi cam ney !kenape kenape .haih .lepas ney if dah x de pape dengan hamzah macam mane laa kan .mesti ak akan teringat kat dy .yelaa ,u guyz bayangkan ea .bile pandang kasut tringat kat hamzah .bile pandang baju tringat kat hamzah .bile padang slua tringat kat hamzah .bile tengok baju dalam tringat kat hamzah .bile tengok sweater tringat kat hamzah .bile tengok dinding rumah tringat kat hamzah sebab dy yang tolong cat kan .bile tengok fon klua muke hamzah .kenape sume benda tringat kat hamzah? if korang nak tahu sume barang2 tu hamzah yang belikan :"( .macam nak menanges .tapi x boleh .EGO kan .ak x boleh nanges sebab lelaki .x boleh .u must be strong .u can't crying .okea dah menitik 1 .2 dan 3 .huwaaaaa .miss u ddy .x nak elang dy buat kali yang kedue **



Tiada ulasan:

Catat Ulasan