i'm back :)

GOSH !lame gyle ak x update blog ney .aarrghh .rindu tahap cipan neraka doe .so now ,i came back to typing and myping again .yeay .banyak gyle story yang ak nak sharing dengan korang .yelah ,nak dekat sbulan kot ak x update blog ney .mulemule ak nak bagi tahu yang ak semakin hari semakin bahagie sekarang .berat badan pown dah maken naek .tapi badan x nampak besar .tu tandenye ak bahagie laa kan .lately ,macam2 bende ak buat .ak kelua lepak sampai x hengat dunie .keje terbengkalai .mate rabak sebab x cukup tido .suare elang sebab x cukup rest .jerawat penat pown dah naek .hah .tapi tu lah .seronok taw .i'm like a single woman when hanging out with all my friends .swear i loikee that .where's hamzah ?his gone meh .eceheceh .mane ade .dy ada jeh .tapi we all dah x rapat macam dulu .sebab ap ?sebab ak dah ad yang laen kot .sshhhh .secret taw korang .relation ak dengan my munyits dah x macam dulu laa .dah x best macam mulemule couple and dah x sweet like sugar .maybe sebab relation kiteowg ney dah lame kot .thats why boring jeh .tapi kesian dekat hamzah .harihari call .harihari meseg and mintak kat ak supaye relation kiteowg ney jadi macam dulu balek .okay .Fyi ,ak tengah cube nak baiki balek relation kiteowg ney supaye x break-off walaupown for a while .hari tu hampir2 break-off untuk seminggu .yeah i want it but hamzah x nak .bile pikirpikir balek kejam nye ak sebab buat dy macam tu .ak jadi cm ney maybe sebab ak dah ad ramai kawan yang boleh hiburkan haty ak ,kawan lepak .kawan berbual .kawan sukesuke .kawan terabak .kawan menggile .sumenye sebab kawan kawan kawan and kawan .tapi sumpah best macam ney .ak kua xde sape pown marah .dapat bf and gf baru .dorang sume best .tapi ak still tao batas2 bergaul tu .xde laa ak g buat bende yang bukanbukan .lepak juz waste time jeh .xde laa lepak sampai minum arak ,amek dadah .ouh noe .never man !my mom and my dad dah bagi kepercayaan kat ak ,so ak x nak hancurkan kepercayaan yang dorang bagi tu kat ak .okay .tibe2 rase mengantok .zzzZZZzzzz !!!



Tiada ulasan:

Catat Ulasan