my mistake <**>




holla readers .that time ak dekat sunway nak pergi konsert pitbull .yeah .ak x beli pown tiket yang beratus-ratus tu sebab ak dapat free jeh .tapi dah name pown free mesti ad keje sikit kan .keje ak kene menari .mulemule ,sebulan sebelum konsert ,membe ak bagi tao ak nak join x konsert pitbull 1.12 nanti .i said yeah i want .gyle kaw .sape x nak kan .pitbull tu .haha .batak kejap .bukan ak x mampu nak beli tiket dy ,tapi rase macam membazir .300 kot .macam2 ak boleh dapat dengan 300 hengget tu .so ,membe ak cakap if nak g free kene join flash-mob untuk pitbull .haa .menari laa ap lagi .ak pown x pikir panjang okay .kite join .tapi sumpah best .yang x best sebab nak kene engat step bagai .ak suke gyle kot menari .lagi2 ad yang ajar .lagi meriah laa .haa .lagi 1 kan .korang nampak x kasot bodoh yang ak pakai tu .sumpah untuk sekali dalam seumo edop ak akan beli .ak beli semate2 nak dance jeh hari tu .melayang duet ak 100 gare2 supra .membe2 ak cakap smart tapi ak rase funny .maybe sebab ak dah biase pakai heels kot .tats y rase kekok bil pakai kasot macam tu .yang ak malu sebab kene bahan kot dengan abang ak sume .haha .memang patot pown ak kene bahan .sangat kelaka itu kasot .brrrrr !



before dance ,haruslah berposing dulu .macam dekat barat kan we all .yeah ak tao bende tu .pasal baju yang ak pakai tu jugak ,ak berantam wiff my sis .kecoh betol lah .macam laa dy x pnah pakai macam tu .yelaa tu .memang x pnah pown .ak pown baru firstime pakai cam tu .that time macam x boleh pikir yang ak pakai baju macam tu .then boleh pulak ak tayang kat fb .dah laa kat fb tu adek beradek belah bapak ak yang dari kelantan semue ad .adoii .dah jadi isu bodoh pasal baju yang ak pakai .ak pown 1 hal kan .bapak ak dah laa ramai sedare mare .mulut pulak kalau baek2 and x kacau edop orang x pe .ney sume stok nak bagi ceramah bagai jeh .semak gyle lah .my mom pulak jurulatih PLKN .dy ajar anak orang tapi anak dy sendiri jahanam .i'm so sory mama .bukan niat nak malu kan mama tapi ntah nape x boleh pikir that time .terlalu nak berdressup sangat ney laa padahnye .APTB .but ,ak dah janji yang ak x  kan pakai cam ney lagi .if ak pakai pown senyap2 jeh .xkan amek2 pict dah .oppss .haha .teenagers kan .biase laa **


fuyoo .ak berdiri depan borneo .haha .batak pulak .my fwen said ,borneo tu bosan .lagu2 kat dalam dy x menarik langsung .tapi tu dorang laa yang cakap .ak x pnah masok .lalu jeh penah laa .eceheceh .konon2 baek kan .haha .dah laa guyz .bosan pulak menaip ney .buat asssment menaip .on9 pown menaip .haih .dah boleh chaw laa korang dari blog ak ney .okbai !



Tiada ulasan:

Catat Ulasan