burger kings !

haha .kenape burger king ?meh cheq nak habaq kat hang .now ,i'm working at burger king mutiara .where is it ?find it ?ak malas nak kecohkecoh .nanti kene serbu pulak burger king tu .**perasan jap .macam mane ak boleh dapat ea ?cam ney cite dy ,tat time ak and housmate ak nak pergi ict .mase tu dalam pukul 6 lebeh laa kot .then ak behenti kat petronas sebab membe2 ak nak pergi tesco beli barang before gerak ict .tapi ak dengan anak lokman jeh x turun kete .yang laen sume g tesco .then ,suddenly ak ternampak jawatan kosong terbentang luas kat depan burger king tu .ak pown gedikgedik ajak anak lokman masok and try g mintak keje kat situ .anak lokman memang always " ON " kalau kakak bella yang ajak .aha .we ols g laa masok BK tu .bile kiteowg masok jeh kan semue crew dalam tu lelaki .omakk aiiii .teros ak dengan anak lokman keluar balek .ak nak g bace betolbetol dekat jawatan kosong tu adekah dy nak staff lelaki jeh .haha .then ak ternampak num fon azman ?i dont know who's azman tat time .so ,anak lokman call laa .dy cakap g masok dalam BK jumpe naim mintak borang .okay then .we ols pown masok dalam and cari naim sebab nak minx borang .yang paleng best kan ,ak punye baju mase tu dah laa agak menjolok mate .yelaa guyz mane nak bajet pown nak g mintak keje mase tu .sume x rancang pown .ak engat kene isi borang jeh tat time .interview nanti .tapi kene interview time tu jugak .adoii .malu gyle .act ,ak x pernah kene interview dengan sesape sebab ak x pernah keje .after spm ,relax 3 months then teros mydad cakap g continue my study .yeah .i'm juz follow the floor .lepas tu ,manager BK tu cakap kene masok keje ASAP .what thats ?it's mean kiteowg dapat laa keje kat bk tu .hell yeah .kelaka gyle **

haa .nampak ?lebar gyle ak senyum tat time .maklum aa .exited doe nak keje .ney first day ak datang keje wiff anak lokman .time ney macam blurblur .x tao nak buat ap .nak buat aer x tao .nak amek burger x tao .hmm .best memang best keje kat situ tapi agak penat sebab keje kat situ banyak berdiri dari duduk .biase aa kan .pejam celik pejam celik dah sebulan ak keje kat BK .now ,ak dah agak pro .xde laa blurrr sangat macam mulemule masok .time first day masok keje ,only me and anak lokman jeh gurl yang keje kat situ .yang laen semue crew lelaki .ap lagii .macam anak emas doe keje kat situ .then maken lame masok sorang gurl ,then masok lagi ,then masok lagi .skang ak dah jadi anak tiri BK bak kate manager ak yang tuuuutttttt ** 


haa .nampakkk .bukan ak jeh exited .anak lokman ney lagi semangat nak keje .tapi kan ,sejak dah keje ney ,pukol 8 bilik kiteowg dah gelap sebab balek keje jeh tido .tapi tu mulemule laa .macam xde life jap .tapi yang best nye anak lokman ney ,dy ekot jeh ap ak nak buat .xde bunyi langsong .ek xde .ok xde .ap pown xde .ekot jeh .kalau ak ke nerake ,dy dengan rela haty ekot ak ke nerake .adoii .porke anak lokman .sepatotnye kaw kakak ak ,kaw kene tegas sikit .ney x ?ak yang selalu marah kaw .terbalek weh .tapi x pe .dah nak dekat 2 taon kaw asyik tadah telinge jeh denga ak membebel macam macekmacek .maybe kaw dah lali and biase kot .so ,nevermind .jangan pernah terase dengan ape yang ak cakap kan okea " MOT " .teroskan begitu yeah .sayang kaw monkey **



Tiada ulasan:

Catat Ulasan