wootwoot **




Dua tiga kapal berlayar di samudra
Ayo sahabatku kita bergembira
Bermain bernyanyi bersama menikmati indahnya dunia
*courtesy of LirikLaguIndonesia.net
Karena Sahabat untuk selamanya
Bersama untuk selamanya
Kau dan aku sahabat
Untuk selamanya setia
Berakit-rakit kita kehulu
Berenang-renang kita ketepian
Kita berbeda untuk saling mengisi
Segala kekurangan kita
mencari Sahabat untuk selamanya
Atasi semua perbedaan
Kau dan aku sahabat
Untuk selamanya… Selamanya setia
Sahabat untuk selamanya
Berbagi dan saling menjaga
Kau dan aku sahabat
Untuk selamanya… Selama-lamanya… setia…

you know what guyz ,time kite nyanyi lagu sahabat untuk selamanye ney samesame dalam bilik hary tu ,mate ak dah beraer sebab sedeh sangat .naseb baek dapat cover .kalau x kantoi busuk jeh yang ak nak nanges .hee :D .yelaa .pejam celik pejam celik kite nak habes study dah .lepas ney conform kite buat hal masengmaseng kan .nanti ak dah xde kawan nak begosip ,dah xde kawan nak luah kan perasaan ak ney .dah xde kawan nak bagi ak buat pilihan .korang memang da best eva .even lepas ney zariha akma nak klua dari rumah kite and nak pindah tempat laen ,ak harap relation kite tetap macam ney and sampai bilebile pown kite tetap kawan okay .promise taw guyz .kalau x nanti ak nanges .korang kan x pernah tengok ak nanges .dalam bilik kite ,ak pernah tengok ejan ,nad ,akma and anak lokman nanges .tapi korang x pernah tengok ak nanges kan .kalau nak tengok tunggu laa last sem nanti conform bukan aer mate jeh klua .sume aer yang ad mesti klua weh .haha .act ,ak nak cakap kat zariha akma "tolong laa jangan pindah sebab kite dah stay sesame dah lame" .tapi ak x boleh nak cakap sebab dy dah buat keputusan and dy pown dah besar kan .boleh pikir mane baek and buruk untuk life dy .ak x de hak nak halang dy .ap2 pown ,ak nak kite still macam ney sampai bebile .sayanggg korang :'(



Tiada ulasan:

Catat Ulasan