sistor :)

holla dearest ** .came back .i have howt story to share with u guyz .u know what ,my second sis is getting married .yeah .i mean it ?x sabar gylegyle doe .dah lame ak tunggutunggu saat ney tibe .yelaa .mane x nye .my eldest sisto dah nak masok 26 this year .my second sis 25 .bile nak married kan ?dulu if klua jenjalan ,we ols always klua with siblingssiblings only .xde bf pown yang ekot accept me ?ak dari dulu memang dah ad bf .yeah .hamzah laa siape lagi .but tu dulu .now ,we are officially break-off  .damn shit ! jangan tanye kenape .jangan tanye why .jangan tanye jangan tanye !dy x tao ke ak sayang dy sangat .dy x tao ke ak setie dengan dy tahap cipan .dy x tao ke ak cinte dy sampai lebam .kenape dy buat ak macam tu .even ak chat dengan lelakilelaki laen dekat mukebuku pown ,tu x bermakne ak curang .tapi dy x faham .yang dy tao ,ak selalu tipu dy .ak slalu kecewe kan dy .ak selalu buat dy sedeh .habes ak sedeh sape yang selalu buat kalau bukan dy ?adoiii .couple susah ,single pown susah .now dah break ak nak relax2 dulu .chill2 .bia single for a while .more better maybe .eh ap ney ?lari topik sudeh .ak nak bagi tao yang kakak ak nak kawen dah bulan 5 ney .so ,sesape yang dah terbace blog ak yang membosankan ney ,di alu-alukan datang ke teratak ak kat sepang pade 5.5.2012 ney okay .xnak datang ?xkesah lah .ramai lagi yang boleh datang .chow !



Tiada ulasan:

Catat Ulasan