ผมรักคุณไปสู่ความตาย(saya sayang awak sampai mati)


betol ke ak dengan dy dah break-off .it is true or juz a dream .why i can't accept that ?maybe dah macammacam yang ak dengan dy lalui bersame sampaikan susah nak terime yang kiteowg dah break-off buat kali yang kedua .first couple excident jatoh bukit .frustttt .second couple ke gaung pulak .frussttt lagiiii !adoiiyaiii .kedue2 tu couple dengan orang yang same .ouh god .i really miss him a loads .kenape dy tinggalkan ak .ak x cukup baek keh .ak x cukup sempurne keh .ak x cantek keh .ak x howt keh .kenapekenape ?this is happen because ak x boleh setie !yeah .tu jawpan yang kaw akan bagi kat ak kan HAMZAH !ak minx maaf sebab x dapat nak bahagie kan kaw .selame kite couple brape kali ak buat kaw menanges ?banyak kali kan ?banyak kali tu jugak laa kaw buat ak menanges sebab kaw .ak setie kaw kate ak curang .memang ak pernah curang dengan kaw .tapi sekali jeh .lepas tu ak setie taw .tapi kaw tetap tuduh ak yang bukanbukan .sampai ak nak keje pown kaw x bagi .tapi sebab ak degil ,ak keje jugak .yeah .ak salah sebab buat kaw elang kepercayaan kat ak .tapi ak x tipu .even ad pown lelaki laen tu semue kawan .kenape kalau couple ,kite x boleh nak bekawan .it's that wrong ?haryhary kite gadoh kan .dalam text gadoh .call gadoh sampai mate ak lebam sebab kaw .kaw xtao bende tu kan. yang kaw tao ,ak salah .ak curang .ak kecewe kan kaw .ak tao kaw x pernah nak chat or text with another gurl .ak tao kaw setie .kaw tao x ap ak akan buat tiap kali kite gadoh ?ak bagi tao kat sini tapi kaw jangan kecohkecoh taw .ak akan engat balek zamanzaman kegemilangan kite dulu .mase kite mulemule kenal kat bustop .then mase firstdate kite yang sangat membahagiekan .bende tu yang kadang2 buat ak rase sejuk time tengah marah .kaw engat x mase kaw ad pertandingan shuffle dulu ?ak datang konon nak bagi support kat kaw laa kan .mase tu laa kaw kenal and rapat dengan kakak ak .then ap lagi ea ,haa .kaw engat x yang mase sekolah dulu kite susah sangat nak jumpe .bile jumpe jeh kene naek bus .bile dah sampai taman kaw, kaw kene turun then ak sedeh sebab x puas jumpe kaw .dalam sebulan mesti 2x kite akan jumpe kan mase kite tengah sekolah dulu .sweet jeh .rindu mase tu .then kaw engat lagi x yang kaw ekot ak balek kampung time arwah atok ak meninggal ?kaw pakai kaen pelekat g kubur then sampai kat pekan kite singgah makan .kaw memang slumber and samrat berkaen pelekat .aha .sumpah ak sayang kaw gyle .then kaw engat lagi x mase kite kat genting ,ak kene balek malam tu jugak sebab ad hal .kesian kaw kene tinggal kat genting tu .ad lagi laa .ad lagi .kaw engat x mase kaw belikan ak nasi lemak kukus lepas kaw g buat lesen .kaw balek rumah ,kite makan same2 macam husband and wife .best kan and kaw engat x yang kite kene teman kakak ak g johor sebab nak settle kan problem dy .aduh .jao gyle perjalanan kite kan .tapi best because u always besides me .u makes me smile and u also makes me crying when we are fighting .4 taon lebeh ak kenal kaw ,kaw memang terbuek daddy .lepas ney ,no more daddy .no more mommy .no more hunney and hallen .aduss .sedeh gylee doe .huk huk .jangan nanges .jangan nanges .chill bella .chill .huwaaa .mamaaaaaa ...... hamzah dah tinggal kan adeq :'(:'(:'( .tapi nak buat macam mane ,maybe dah tertulis kot ak bukan untuk kaw and kaw bukan untuk ak .kadangkadang ak rase menyesal kenal dengan kaw sebab ak takot jadi bende ney .act ,bukan ak jeh takot .semue pasangan laen pown akan rase takot bile berhadapan with this situation .ak bahagie dapat kenalkan kaw dekat family ak terutame dekat kakak ak yang second .ak tao korang memang rapat .kakak ak yang second tu pown sayang gylegyle kat kaw hamzah .sampai ak nak ade lelaki laen pown dy x bagi .dy x boleh terime kalau ak dengan kaw dah break .dy suruh ak setie dengan kaw .tapi macam mane ak nak setie kalau haryhary kaw cakap ak curang .it's mean kaw memang nak ak curang kan ?betol x ?kaw tao x ,tiaptiap kate kaw tu doa .kalau dah haryhary kaw cakap bende yang same ,memang tu laa yang akan jadi .tapi sumpah doe ak x curang pown dengan kaw .ak berani terjun banggunan laa wey .kaw jeh susah nak pecaye kat ak hamzah .tapi ap2 pown ,ak xpernah menyesal kenal dengan family kaw .mak kaw baek .sporting .mak ngah .mak lang .abgabg sedare  .akak2 sedare .adikadik sedare .semue tu membahagiekan ak selame ak couple dengan kaw .dorang semue memang superb and baek dengan ak sampai bende tu salah satu sebab ak susah nak tinggalkan kaw .kaw memang tetap akan sbf ak yang terbaek yang pernah ak kenal .ak x pernah ad sbf yang layan ak macam wife dy .kaw sorang jeh layan ak macam ak ney sah dah jadi wife kaw .kaw datang nek moto hujanhujan sebab nak jumpe ak .kaw bawak ak klua makan time ak x de duet nak makan .kaw topup kan ak ,sume tu ak hargai sangatsngat .sumpah ak cakap  lepas ney gurl yang dapat kaw memang beruntung laa .ak harap kaw dapat gurl yang jaoh lebeh baek dari ak and boleh sayang kaw and family kaw same macam dy sayang diri dy sendiri .ak doa kan kebahagiaan kaw dunie dan akhirat .nothing with us .halal kan semuenye sebab ak still sayang kaw same macam kaw sayang ak .bella mntak maaf mohd hamza bin ismail .dari taon 2008 kite kenal dah bejuta kali ak sebut perkataan maaf ney kan .mesti kaw dah bosan nak dengar .tapi ak xkire .kaw kene maafkan ak jugak .okay .ILOVEYOUFUKINDAMNMUCHEVA lovely daddy :)











ak x pernah menyesal kenal kaw mohd hamzah !



Tiada ulasan:

Catat Ulasan