baby gurl :)



tengok laa anak kami .comel bukan .ouh x nampak muke ea ?xpe2 .nanti ak tangkap besar2 pict baby tu ,ak letak besar2 bia korang boleh nampak .boleh ?act ,hamzah dah dapat adik baru .bestnyee .bilee laa turn ak pulak nak dapat adik baru .ouh ?kalau mak ak denga ney mesti dy marah .yelaa my mom dah berumur kot .mane boleh pregnant lagi .silapsilap .bile laa ak nak dapat anak buah ney .ouh my sista's please married .ak nak anak buah like kawankawan ak yang laen .hee :D





haa .kalau laa kaw ad anak kan sayangs ,mesti kaw akan jadi bapak yang misali kan .ak tengok jeh hamzah jage adik baru dy hary tu .wah .habes dy ciumcium ,pelokpelok ,angkat letak angkat letak .haih .kalau laa ak jadi budak tu ,dah lame ak sound kaw taw .haha .but no wonder laa kan ,daddy memang suke budakbudak kan .so kalau nak ad baby cepat ,meh laa datang meminang me .conform me bagi 1 pasukan bola sepak kat daddy .mao ?






adikadik ,kakak bella jelez sebab abang asyik kish adik jeh tapi x kish dy ?haha .sengal punye abang .ad ke dy kate ak jelez sebab dy kish adik dy sendiri .come on laa .tapi kan guyz ,ak tengok gaye dy ,memang ad ciriciri seorang bape .untung ak dapat dy .kaw ado ?xde kan ?so ?blaa laa ap lagi .dy ak punye .xde makne kaw boleh dapat .sayang kaw laa muncet **







Tiada ulasan:

Catat Ulasan