IMY =)


hmm .boring pulak cuti lamelame ney .dok rumah .asyik kene tinggal sorangsorang jeh .abah keje .mama kat kem .kakak first praktikal .kakak second bz nak kawen .abang keje .ak dok cangok kat rumah .adik asyik klua dengan kawan2 dy .hmm .kalau ak x balek rumah ,tao pulak dorang sume sebok2 cari ak suruh balek  .(example :bella balek laa .dah x jumpe jalan balek rumah ke) .hmm .bukan ak xnak balek tapi macam ney laa jadinye .dok rumah macam perempuan melayu terakhir .dah laa taman ak ney bosan .xde kawan .kalau ad pown semue bz study .haih .ap laa naseb :'( .hmm .(chill laa bella .dorang semue keje untuk sape ?untuk kaw jugakkan .sape yang kuat shopping habeskan duet dorang ?kaw jugakkan) .okay  .okay .dah x sedeh :-) .tibetibe rase rindu pulak nak keje .rindu nak serve customer .rindu nak pakai baju keje .hee .tapi bile dah keje ,x sabar pulak nak cuti .act ,ak rindu nak guraugurau dengan tajuddin .oopsss !who's tajuddin ?haha .dy tu mamad bangla yang keje skali dengan ak .ciss .jangan korang sesekali gosip kan ak dengan dy okay .ak jarang jumpe mat bangla sebaek dy .mungkin kalau korang x kenal korang akan cakap dy tu ad udang disebalik mee hailam laa .sotong di sebalik kerang laa .tapi sebenanye x pown .walaupown kiteowg gurau2 ,ak still tahu batas2 ak dengan dy okay .ak rindu nak denga dy nyanyi lagu hindustan .bile dy dah stop nanyi ,anak lokman pulak sambung .then ak pulak continue lagu tu .haha .what ,ak dah kene gunegune ?come on guyz ,dunie dah moden laa .mane ad lagi gune2 ney .korang jangan takot ,ak xkan ekot dy balek bangla punye .hee ;D .dy sporting .salah satu hobi dy ,dy suke menari taw .kalau dy dah mule menari ,kiteowg pown akan menari jugak .best kan keje kalau ad orang yang boleh masok kepale dengan kite .better keje dengan bangla dari keje dengan orang sendiri .dorang rajen .x macam orang melayu .agak kemalasan gitu (untuk diri sendiri) .hmm .k laa guyz .penat laa pulak asyik menaip .nak g bukak tweettweet pulak .hee :D





Tiada ulasan:

Catat Ulasan