sistor :)


holla readers .mule berkarang lagi dan lagi .today ,i would like to share a little bit story bout my second sistor .wan ainor bahiyah binti wan kamarudin adelah name yang diberikan oleh bapak kesayangan ak dekat dy .orang cakap muke ak dengan dy same ?yekeh ?guyz ,cube korang perhatikan betol2 .ap yang same ea ?haa .i noe ,maybe taik lalat we ols kot .hee :D .akak ak ney garang macam singe ,slumber macam nenek kebayan ,bising macam orang mabuk .fyi ,dy ney laa kakak merangkap bff dan sekaligus menjadi musuh ak .kalau korang nak tahu ,dy pernah tumbuk mulut ak sampai pecah and bengkak sebab dy dapat tahu yang ak putus dengan HAMZAH !haa .x logik kan .tapi tu laa kenyataannye .ak pown x tahu laa kenape dy sayang sangat dengan hamzah (act ak tahu tapi malas nak cite) .walaupown ak selalu jugak gado dengan dy ,tapi dy baek sangatsangat .ape yang ak mintak kalau klua dengan dy x pernah x dapat .example yeah ,ak nak kasot ,baju ,beg ,makeup ,topup ,makan tu ,makan ney sume laa .sume ak dapat kalau klua dengan dy .dy sangat x kedekut .tapi bukan dengan ak jeh .dengan siblings ak yang laen pown dy x kedekut .walaupown kadangkadang perangai dy sangat "annoying" tapi ak tao dy baek dan walaupown kepale dy keras serupa itu punya batu ,tapi dy penyayang .tak lame lagi dy nak married dah taw .alhamdulillah syukur .berkat doa dy jugak kat mekkah hari tu yang dy nak tamatkan zaman bujang dy taon ney sebab umo dy dah 25 this year .jom tengok bakal suami dy .hee :D


okay .ney laa bakal abang ipar ak yang pertame .tak hensem kan ?haa .meh cheq nak habaq kat hang ,biar muke x hensem sebab nanti tue jugak .am i right ? lepas ney gugurls ,kalau nak cari bf merangkap suami ,jangan cari yang hensem2 .susah nak jage and nak jinakkan .bia muke macam pecah rumah sekalipown ,(eh jangan laa pecah sangat ,nanti korang jugak yang malu nak bawak kehulu kehilir kan) yang penteng dy setie ,jujur and sayang kite .hee :D.act ,dorang kenal baru 3 bulan taw .then teros nak married .ak x tao laa macam mane boleh nak married tapi yang ak tao jodoh dorang dah sampai and bakal abang ipar ak pulak orang yang baek2 .tu yang penteng kan .dy ney polis bahagian jenayah .kalau kiteowg klua dengan dy ,dalam beg dalam kete macammacam ade .pistol .peluru .gari .ewww .geli lah .tapi ak pown nak jadi polis  jugak .u guys bayangkan ea kalau ak pakai uniform polis .aawww .so sweet ** .what ketinggian ak x cukup nak jadi polis ?ad ak kesah .kalau ak kate ak nak ,ak nak jugak !


even korang baru jeh kenal ,ak harap relation dorang bahagie sampai ke akhir hayat .amin .xde ap yang boleh membahagiekan ak melaenkan tengok kakak ak ney bahagie bersame orang yang tersayang .the all of story ,x semestinye bercinte berpuluh tahun sekalipun dy tu jodoh kite .so ,ak pown nak jadi cam akk ak laa .becinte x payah lamelame .sape yang datang meminang ak ,ak terime jeh .boleh ?haha .bukan gatal .tapi miang .wehee :D





Tiada ulasan:

Catat Ulasan