peacee :)


salam readers .i'm back again .kali ney tetibe rase nak menaip lagi dan lagi .nak tengok tv pown cam malas dah sebab dekat rumah sewa kat damansara tu tak ad tv .so ,we ols banyak habeskan mase dalam bilik masing-masing dengan bace novel ,gosipinggosiping and the most important yang we ols selalu buat is TIDOQ ! yeah .sudah menjadi hobi setiap petang akan membuta kan diri .tapi yang paleng best bile semue start gosip-gosip .semue nak cerite part masingmasing .ad yang cite pasal gosip artis .gosip pasal jiran2 sebelah bilik laa .hmm .sampai part ak tak ad story laen selain bout LOVE .haa .like example yeah ___>>> " korang nak tao tak ,ak ad minat kat sorang mamad tempat baru ak keje ney taw .name dy MR .A .mamad pos laju gitu .dy hensem .dy kacak and dy comel macam ak .haa .ak selalu jadi stalker kat tweet and fb beliau .bodoh kan .macam tak ad keje laen ak nak buat .tapi ak juz interested je okay .bende tu tak menjaminkan ape2 kan .tapi kalau dapat okay jugekk .haha .tergedik pulak ** .tapi kan ak dapat kawan dy iaitu Mr .A jugak .yess .Ameerul !mamad ney tinggi .dy wangi sebab pakai deodoran UB kesukaan ak  and dy comel jugakk cume dy terlalu kurus sebab x suke makan sayur .ak selalu hang dengan dy sebab dy best .ofcoz ak dengan dy kawan je .not more than that because meerul tu terlalu baek untuk ak .i know he likes me but i can't .ak tak boleh tipu diri sendiri kan .so ,ak cakap dengan dy ak nak kawan je dulu .walaupown staff-staff and crew-crew kidzania tu anggap ak dengan meerul couple ,it's okay .ak bole terime bende tu .tapi kesian kat mamad tu sebab kene gosipkan dengan ak .tapi nak buat macam mane .mulut orang kite tak boleh nak tutup kan .buat mase sekarang ak belom rase nak couple dengan sesape sebab ak rase uurrmm ak rase sebab ak rase belom tibe masenye nak couple kot .haha .this is a true story okea .tak ad kene menegene antara hidup dan yang mati

(cerite ini ditaip ketika beliaubeliau ney melintas dalam kotak fikiran ku)



pppfffftttttt **


salam .heyy peeps .what can i do tonite .writing ?acting ?singging ?dancing .yeah gucci .today is my day .ladies night meyh ?but i cannot go and join them to celebrate our day because i at home now .nothing can i do except on9 atas katil dalam bilik sambil pelok bantal .haa .ayat muke buku kan .haha .nak cite ap eh .wait wait .ak nak cite bout myself laa .again and again rite .hello .this is my blog .my blog is my diary .my  diary is my world .so all are here about me ,my self and i .u guys nak kate ak obses dengan diri sendiri ?ofcoz i do .makk x penah kesah nokk dengan ap orang nak kate .yang penteng makk tak kacau kebahagiaan orang .when we talk bout happiness ,suddenly ak macam teringat sesuatu yang rasenye macam tak de kene mengene .hmm okay .forget it .haa .now ,ak tengah break sebulan sebab exam dah berakhir .then after sem break ak akan naek for the last sem .yess .tak sabar rasenye nak habes belajar .nak keje like orang laen .tapi nak belajar jugak like orang laen and nak bejaye like orang laen jugak .boleh kan ?it's all up to our self nabella .if you're think u can do it ,ofcoz u can .but if u still playing maying like now ,ofcoz u can't .make it ur life simple .study .enjoy .now life ak macam x balance dah .i am student .so what should student do ?study rite ?but ,what i am do now is working ?after working dating ?after dating sleeping ?haa .bile mase ak study kan .i am study when 2morrow ad exam and malam tu baru ak kemas kini nota2 yang ad .memang terbuekk .yang paleng sedeh is pointer ak turun mendadak untuk sem khas 2 .so sad :'( .hope result kali ney x menghampekan .setiap kali dapat result mesti takot nak tunjuk dekat mydad .i know mydad tak kan marah kalau pointer ak jatoh tapi ak cume tak sanggup nak tengok muke dy kalau dy tao pointer ak jatoh .hmm .but ,tats all my faults .harihari kelua lepak .harihari keje .harihari bejoget .macam mane tak jatoh kan .tapi tak e .dengan keazaman yang tinggi i think i can survive this life .eceh eceh .poyo gyle ayat .tak payah nak speking speking sangat lah .okbai **





""'"""""

yaww .sebulan .dua bulan .tiga bulan .empat bulan .aarrgghhh .dah lame lah ak x menaip weyy .dah lame jugakk ak tak bukak blog neyh .naek usang dah .naseb bek ak save email and pasword blog dekat dalam fon  kalau tak conform tak engat pasword .hmm .story kali ney bout tempat kerje baru ak .haa .now ak keje dekat kidzania kuala lumpur .guyz u ols x tahu pemende tu ?come laa .behenti jadi orang laa okay kalau x tahu .bende tu tengah famous sekarang .tetibe teringat time pergi open interview hari tu .tapi ak x pergi sorangsorang okay .ak mesti dengan pengikut setie ak lagi 2 orang .aha .we ols kene acting .kene dance .yess .sumpah i likee that .lagi2 dance .silap besar meh bagi lagu kat ak kalau ak x dance .then x sangke pulak we ols dapat .ALHAMDULILLAH .tu rezeki namenye .kaw ado ?harus lah ade kan .rezeki tu ad kat manemane .hee .and now ,ak still keje kat burger king and keje jugekk kat kidzania .haa .nampak ak bekeje keras gyle kan .act ,ak bukan lah perlukan duet sangat .saje nak pengalaman .ney firstime ak bekeje .so ,tu yang exited lebeh sampai buat 2 keje .kalau parents ak tahu ak keje macam tu conform mati kene marah .haa .x mati okay .tapi saket telinge jugak lah kalau denga .hmm .tetibe rase macam nak tido .okbai **