""'"""""

yaww .sebulan .dua bulan .tiga bulan .empat bulan .aarrgghhh .dah lame lah ak x menaip weyy .dah lame jugakk ak tak bukak blog neyh .naek usang dah .naseb bek ak save email and pasword blog dekat dalam fon  kalau tak conform tak engat pasword .hmm .story kali ney bout tempat kerje baru ak .haa .now ak keje dekat kidzania kuala lumpur .guyz u ols x tahu pemende tu ?come laa .behenti jadi orang laa okay kalau x tahu .bende tu tengah famous sekarang .tetibe teringat time pergi open interview hari tu .tapi ak x pergi sorangsorang okay .ak mesti dengan pengikut setie ak lagi 2 orang .aha .we ols kene acting .kene dance .yess .sumpah i likee that .lagi2 dance .silap besar meh bagi lagu kat ak kalau ak x dance .then x sangke pulak we ols dapat .ALHAMDULILLAH .tu rezeki namenye .kaw ado ?harus lah ade kan .rezeki tu ad kat manemane .hee .and now ,ak still keje kat burger king and keje jugekk kat kidzania .haa .nampak ak bekeje keras gyle kan .act ,ak bukan lah perlukan duet sangat .saje nak pengalaman .ney firstime ak bekeje .so ,tu yang exited lebeh sampai buat 2 keje .kalau parents ak tahu ak keje macam tu conform mati kene marah .haa .x mati okay .tapi saket telinge jugak lah kalau denga .hmm .tetibe rase macam nak tido .okbai **



Tiada ulasan:

Catat Ulasan