peacee :)


salam readers .i'm back again .kali ney tetibe rase nak menaip lagi dan lagi .nak tengok tv pown cam malas dah sebab dekat rumah sewa kat damansara tu tak ad tv .so ,we ols banyak habeskan mase dalam bilik masing-masing dengan bace novel ,gosipinggosiping and the most important yang we ols selalu buat is TIDOQ ! yeah .sudah menjadi hobi setiap petang akan membuta kan diri .tapi yang paleng best bile semue start gosip-gosip .semue nak cerite part masingmasing .ad yang cite pasal gosip artis .gosip pasal jiran2 sebelah bilik laa .hmm .sampai part ak tak ad story laen selain bout LOVE .haa .like example yeah ___>>> " korang nak tao tak ,ak ad minat kat sorang mamad tempat baru ak keje ney taw .name dy MR .A .mamad pos laju gitu .dy hensem .dy kacak and dy comel macam ak .haa .ak selalu jadi stalker kat tweet and fb beliau .bodoh kan .macam tak ad keje laen ak nak buat .tapi ak juz interested je okay .bende tu tak menjaminkan ape2 kan .tapi kalau dapat okay jugekk .haha .tergedik pulak ** .tapi kan ak dapat kawan dy iaitu Mr .A jugak .yess .Ameerul !mamad ney tinggi .dy wangi sebab pakai deodoran UB kesukaan ak  and dy comel jugakk cume dy terlalu kurus sebab x suke makan sayur .ak selalu hang dengan dy sebab dy best .ofcoz ak dengan dy kawan je .not more than that because meerul tu terlalu baek untuk ak .i know he likes me but i can't .ak tak boleh tipu diri sendiri kan .so ,ak cakap dengan dy ak nak kawan je dulu .walaupown staff-staff and crew-crew kidzania tu anggap ak dengan meerul couple ,it's okay .ak bole terime bende tu .tapi kesian kat mamad tu sebab kene gosipkan dengan ak .tapi nak buat macam mane .mulut orang kite tak boleh nak tutup kan .buat mase sekarang ak belom rase nak couple dengan sesape sebab ak rase uurrmm ak rase sebab ak rase belom tibe masenye nak couple kot .haha .this is a true story okea .tak ad kene menegene antara hidup dan yang mati

(cerite ini ditaip ketika beliaubeliau ney melintas dalam kotak fikiran ku)



Tiada ulasan:

Catat Ulasan