pppfffftttttt **


salam .heyy peeps .what can i do tonite .writing ?acting ?singging ?dancing .yeah gucci .today is my day .ladies night meyh ?but i cannot go and join them to celebrate our day because i at home now .nothing can i do except on9 atas katil dalam bilik sambil pelok bantal .haa .ayat muke buku kan .haha .nak cite ap eh .wait wait .ak nak cite bout myself laa .again and again rite .hello .this is my blog .my blog is my diary .my  diary is my world .so all are here about me ,my self and i .u guys nak kate ak obses dengan diri sendiri ?ofcoz i do .makk x penah kesah nokk dengan ap orang nak kate .yang penteng makk tak kacau kebahagiaan orang .when we talk bout happiness ,suddenly ak macam teringat sesuatu yang rasenye macam tak de kene mengene .hmm okay .forget it .haa .now ,ak tengah break sebulan sebab exam dah berakhir .then after sem break ak akan naek for the last sem .yess .tak sabar rasenye nak habes belajar .nak keje like orang laen .tapi nak belajar jugak like orang laen and nak bejaye like orang laen jugak .boleh kan ?it's all up to our self nabella .if you're think u can do it ,ofcoz u can .but if u still playing maying like now ,ofcoz u can't .make it ur life simple .study .enjoy .now life ak macam x balance dah .i am student .so what should student do ?study rite ?but ,what i am do now is working ?after working dating ?after dating sleeping ?haa .bile mase ak study kan .i am study when 2morrow ad exam and malam tu baru ak kemas kini nota2 yang ad .memang terbuekk .yang paleng sedeh is pointer ak turun mendadak untuk sem khas 2 .so sad :'( .hope result kali ney x menghampekan .setiap kali dapat result mesti takot nak tunjuk dekat mydad .i know mydad tak kan marah kalau pointer ak jatoh tapi ak cume tak sanggup nak tengok muke dy kalau dy tao pointer ak jatoh .hmm .but ,tats all my faults .harihari kelua lepak .harihari keje .harihari bejoget .macam mane tak jatoh kan .tapi tak e .dengan keazaman yang tinggi i think i can survive this life .eceh eceh .poyo gyle ayat .tak payah nak speking speking sangat lah .okbai **





Tiada ulasan:

Catat Ulasan