:: kohort 8,G2 ::


yeah .ney lah  teman2  ak .dorang neyh sume budak klas ak  yang diberi name kohort 8A,G2 .dorang sume best .walaupun pade mulenyew ,ak xlah bape nak okea dengan dorang sume .al-maklum lah ,baru masok blaja ,mesti nak knal hati budi dulu kan .tapi ap2 un ,ak hapy sangat coz pejam celik ak dah  abes sem 2 dengan dorang neyh sume .tapi ad jugak yang dah quit sebab x leh bawak lah ,sebab tu lah  ,sebab ney laa .ak harap sangat dapat graduate dengan dorang sume .same2 masok blaja and same abes blaja and x lupe jugak untuk budak2 group 1 .walaupown kite xlah rapat sangat tapi kite tetap kawan kan .amin .sebenanyew ,ramai lagi group ak ney tapi ad yang x sempat nak join .jadi ney jep lah yang dapat diselamatkan .hehe .love u all  :)



kami 1 group memang suke bergambar .time ney dah last klas bersame cik norazura .lecture terbaek pade ak .muke gumbira jep semua kan .hoho .



haa .yang tengah2 tu lah lecture kesayangan ak .alrah ,bukan ak jep lah .sume pown suke dengan die .baek ,sporting (kdg2) ,xkdekot ilmu ,caring and banyak lagi .last kelas wif her .we all love you CIK NORAZURA :)


bergambar lagi dengan lecture kami .yeah .you r da best lecture .mmmuuuaaahhh .


.
yang ney pulak ,kami bersame dengan lecture fizikal iaitu PN .ZAINON ISHAK .time neyh ad pertandingan pergerakan kreatif and group ak dapat tempat ke-4 .okea lah tu daripade x ad tempat kan .haha .korang nak tahu x yang PN neyh cerewet sikit .eh bukan sikit tapi banyak .haha .nak tahu sebab ap x ?PN neyh suke marah kiteowg .itu x kene .ini x kene .tapi memang patot lah kiteowg kene marah kan .bakal cikgu kene lah berdisiplin .tapi kiteowg ney hentam jep .memang lah kene marah .tapi memang 1 kelas bengang dengan PN neyh .padahal PN neyh x lah seterok yang di sangke kan .if korang denga cakap die and buat ap yang die suruh conform die akan senyum .senang kan .tapi tu lah ,kiteowg dapat tengok die betol2 sprting time last klas ney lah .PN buat poco2 dengan kiteowg sume .rase sedeyh jep nak lepas kan PN .yelah ,lepas ney die x ajar kiteowg dah .hope ,student yang akan diajar oleh PN ney ,lebeh berdisiplin dari kami .kesian dekat die kadang2 .korang tengok je PN tu macam dah tue ,tapi hebat taw dalam bab fizikal2 ney .memang terbaek .ak rase umo PN ney dah same baye dengan nenek ak tapi nenek ak dah xleh jalan sangat but PN ney still hebat .if die mule senaman kalah orang mude taw .hehe .kami minx maaf PN sebab banyak buat PN saket aty .kami sbenanyew sayang dekat PN cume x tunjuk jep .malu lah PN .hehe .LOVE YOU PN .ZAINON :)


sukenyew korang kan .mentang2 lah dah habis kelas .tapi janga suke sangat ,lepas cuti ney kene amek result .haha .ap2 un ,lepas neyh kite kene menghadap lecture yang baru lagi .ready lah yea kawan2 :) .itu saje lah serbe sedikit bout my lovely group .hope kite kekal kawan ,kekal cerie and berjaye dalam ap yang kite lakukan .