:: MEMORY ::


siapakah dia ?aha .teke lah .agak2 nye lah kan ,korang pcaye x mamad neyh pnah jd kekasih ak ?harus lah .korang kene caye .bliau neyh sngat caring ,loving ,funny but sumtyme's dy x suke bckap .jejake ini datang dari sabah .knal dy time form 5  kat skolah baru .mule2 jumpe ,juz 4 fwenz but lame2 .haha .terjatuh hati pulak dengan care dy .tapi tat time ak tngah couple wif hamza lah .then ak minx ptus wif hamza coz mamad neyh dah curi haty ak lah kot .hee .we all pergi skolah same2 .pergi koir same2 ,dy amek ak pergi n balik skewl .so sweet kan .dy pnah ikot ak balik kampung wif my family n apy sangat tat time .but tu sume x lame .juz for  6 months kot .we all break-off because i want it .i'm so sory .bukan sengaje nk buat anen macam tu .i have my own reasons and now ,i noe u're hapy wif ur new gf  n i also hapy wif my sbf .i really hope ap yang pnah blaku dekat  kite dulu bia lah jd kenangan n i tak nak kite ad prasaan benci or whteva .peace no war :)

:: MEMORIES WITH HIM ::


time rambot still lurus and panjang .macam kanak-kanak riang dah kan .tapi tu yang u suke kan .haha :)


haha .selenge lah muke ak time neyh .so funny !bese lah tu .aiyaa .anen n bella .haha 


time mude2 .haha . kiteowg g banting maen bowling ,kroke then g buang mase dekat banting tu .hehe .


haha .dekat pantai morib .jalan2 n dating wif anen ,balizam n farhan x silap ak .slumber jep kan .bukan ad lesen pown time neyh .maen rdah jep .ggrr r.


i nk u tao yg i hapy bile dengan u .walaupun kite putus ats sebab yang x kukuh tapi i akn tetap egat u sampai bile2 .i noe tats my faults .hmm .x tahu care macam mane nak minx maaf dekat u n i nk u tao jugak yg i sayang u as my fwenz .take care n smile alwys .u r superb ex-boyfie tat i noe :) .