:: KAM! ::

haha .wif sayang .pergi bukit jalil teman my sis n her fwen g ujibakat AF !haa .knape kami ad ?harus lah babe .kami penyokong setie .aha .xkeje sebenanyew .tats y menyemakkan diri pergi ujibakat af tu .hmm .time neyh jumpe stelah 3 weeks x jumpe .gyle rindu kaw muncets .ehe .rase macam xnak dok jao2 dengan ddy .me cepat rindu kan .hmmmmmuuaahh .power kish from me >'.'<

kakak ak dengan my husband !aww .jalan siap kepit tangan lagi kan .hmm .dorang ney memang rapat .aha .if orang x tahu mesti dorang engat akk ak dengan hamza ney pasangan couple .akk ak memang suke pimpin tangan hamza .hehe .nampak sweet jugak lah !haha .ak sikit pown xde prasaan jelez or whateva .she's my sisto lah .xkan nak jelez kowt kan .x kesah pown sebab dah biase tengok dorang macam tu .haha .akk ak terlalu sayang kat hamza ney .tats y kalau we all ad prob akk ak ney lah yang akan jadi orang tengah antare kami .hehe .

ney pulak si kecik yang x besar2 .haha .comel kan beliau ney .we korang ,ak sayang die taw .die funy .sporting .gile2 .masok aer .sume lah .haha .kaw comel dengan rupe begini sygs .candid meyh !hee .


yeah .kawan akk ak .dorang berdue ney keje dekat karoke alamanda .hmm .macam mane bole kenal ?macam tu lah .my siblings memang suke pergi alamda tu .yelah .dekat dengan rumah kiteowg kan .nak g KL makan mase jugak .so ,alamanda lah jadi tempat kiteowg buang mase .haha .if dah g alamnda tu ,x sah kalau x g karoke .padahal kat rumah ak un ad karoke .tp nak jugak pergi buang duet g karoke kat luar .heh .sebab tu lah boleh kenal dengan beliau2 ney .lagi2 akk ak memang seorang yang agak peramah kan .so ,senang jep nak dapat kawan .haha .

tak ready lagi .hmm.time ney tengah tunggu giliran dorang ney lah .hmm.naseb bek ad yang tersayang .x de lah bosan sangat kan .haha .