:: MOM IN LAW ::

hmm .jam menunjukkan pade pukul 4.42 pm yang bertarikh 9.2.2011 dimane ak sedang hanyut berkaroke bersame my sis dirumah tibe2 kedengaran telefon bimbit ku yang ak letak kan di atas sofa berdering dengan kuat lalu ak pergi melihat siapakah gerangan yang menelefon ak pade petang itu .apabila setibanya ak di tempat kejadian (dekat sofa) ak melihat name " HOUSE DADDY " yang kelua .hmm .knape dye call .hati mule tertanye2 kerana pade mase itu hubungan kami sedang dilanda masalah dan bakal break-off !haha .then ak terfikir sejenak ,sejak hamza dah pakai fon ,dye jarang gune fon rumah dye untuk call ak .ak x pasti same ad itu hamza or adik dye or mak dye .hati ak mule berkate2 .hmm .nak angkat ke x nk ea .ak memberanikan diri untuk menjawab panggilan itu .alahai .rupe2 nye his mom lol !aha .ak ney xlah pandai sangat nak berborak dengan mama dye .if dye bawak ak pergi rumah dye pown ,ak lebeh senyap berbanding biase .dah bepuloh kali pergi rumah dye pown still ad rase malu dengan family dye .xtahu lah knape .padahal ,ak ney xde lah seorang yang pmalu tapi bile dengan family dye sumenye jadi terbalek .haha .weird kan .hee .sedang ak berbual2 bersame mama dye tibe2 ak terperanjat !ouh my god !


ad 1 perkataan yang keluar dri mulut mama dye yang buat ak rase serbe salah n terharu gile .xpnah lagi ak rase macam tu .korang nak tahu x ap mak dye cakap .ehem2 ." bella ad masalah dengan hamza ke ?kalau boleh jangan lah putus .korang kan dah lame kenal .lagi pown macek dengan bella dah saling memahami .family bella semue dah tahu tentang hubungan bella dengan hamza .bella maafkan lah hamza tu yea " .aww .ak punye lah senyap xterkate .patot nye hamza yang kene pujuk ak kan .ney mama dye pulak yang x bagi kiteowg putus .padahal bukan salah hamza pown .my mistake act .tu yang ak rase serbe salah gyle .ak terlalu membesarkan bende2 yang kecik .ak pown cakap lah kat mama dye " macek ,bukan hamza yang salah .salah sy tu " .gosh .malu gyle seyh bile buat pengakuan macam tu .hmm .tapi buat x tahu je lah .tat time ,muke ak teros jadi macam ney !

haha .knape ney ?tekezot lah .ad lagi kew mak2 yang nak buat macam tu di usie mude macam kiteowg ney .patotnye ,orang yang cam hamza tu boleh dapat yang lagi baek dari ak .lagi pown hamza tu bukan x hensem .ramai yang nak dekat dy .ak tahu lah sebab if dye jalan dengan ak un ad lagi gurl2 yang menggedix2 nak ngorat dye .tapi memang x dapat lah jack nak ngorat gua punye lalink .haha .tapi nak buat macam mane kan .mama dye lebeh sayang kan ak .hehe .ak pown sayang his family a loads .sporting .best dan terbaek .then now ,kiteowg dah baek balek .rasenyew lebeh baek dari yang lepas2 kot .hoho .harap2 lah relation kiteowg ney kekal sampai bile2 .amin =)